Fortnite

Ezt az öt funkciót hiányoljuk a legjobban a Fortnite-ból


Kicsit eljátszunk a gondolattal, hogy milyen lenne, ha szabad kezet kapnánk az Epic Games-től, hogy szerkesszük a játékot.

A Fortnite tele van jobbnál jobb dolgokkal, azt gondolom nem panaszkodhatunk: skinek, battle pass, építés, rengeteg jó fegyver, limitált idejű játékmódok, PvE mód.

Mi rajongók azonban mindig többre és többre vágyunk, ami szerencsére idővel általában el is jön (hisz nem csak mi foglalkozunk ezekkel, visszatérő Reddit posztok és társai buzdítják az Epic Games-t ezek berakására).

Nézzünk egy ötös listát azokról a funkciókról, aminek nagyon örülnénk!

1. Tutorial

Amikor valaki elindítja a Fortnite Battle Royale módját, akkor ugyan elsőre teljesen egyértelmű a cél (utolsóként életben maradni), mégis tengernyi olyan apró kis trükk lakozik a játékban, amit ha már az elején megosztana velünk a játék, akkor jóval gyorsabb lenne a fejlődés.

Képtalálat a következőre: „fortnite”
forrás: windowscentral.com

Ideális lenne egy Tutorial, ahol elmondanák minimum az alap dolgokat, hogy aztán ezzel a tudással felvértezve vághassunk neki a küzdelmeknek.

Persze ott a Save the World, de az nem ingyenes.

2. Biztos, hogy akarod ezt az itemet? 

Érthetetlen, hogy miért nem valósult még meg, már többször is felmerülő kérés volt a közösség részéről a vásárláskori megerősítés.

Pont tegnap jártam úgy, hogy véletlenül megvettem a Flippin’ Sexy emote-ot, ami egyáltalán nem rossz, sőt azóta megszerettem, de nem terveztem költeni egyelőre (tartogattam skinre).

Persze ha nagyon szeretnék, akkor írhatnék egy e-mailt az Epic Games support részlegének, hogy vonják vissza ezt a vásárlást, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha el se kéne ide jutni?

3. Gyakorló pálya

Noha az induló szigeten most már elpusztítható minden, ezért az építést is kedvünkre gyakorolhatjuk nyugodtan, természetesen ez nem megoldás, hiszen jobb esetben 1-2 percig tart az ott lét.

Képtalálat a következőre: „practice mode fortnite”
forrás: pwrdown.com

Ha lenne egy pálya erre a célra, hogy az építést, akár a célzást (például lehetnének mozgó botok, melyek még mindig nem tükröznék a valóságot, de mégsem egy álló célpontra lövünk) gyakorolhatnánk, az sokat dobna. Ideális esetben custom game-re gondolunk, ahol akár a lootot, kezdő alapanyagokat, fegyvert is beállíthatjuk, haverokat invitálhatunk, stb.

4. Játékon belüli chat

Ugyan van voice chat a játékban, de vannak szégyenlős, esetleg angolul nem tudó emberek, vagy szimplán nincs valaki olyan hangulatában, hogy beszéljen idegenekkel.

Képtalálat a következőre: „fortnite chat”
forrás: youtube.com

Ilyenkor tök jó lenne, ha legalább írni tudnánk, ahol a legfontosabb dolgokat meg tudjuk beszélni: merre menjünk, milyen itemre van szükségünk, vagy bármi ehhez hasonló – ez ugye főmenüben már rég kivitelezhető.

5. Nézném a haveromat…

…de nem lehet. Nem értjük, hogy miért, hisz a spectate, mint funkció már bent van a játékban, sőt több hónapja már az Epic Games is nyilatkozott arról, hogy ez tervben van, nos erről a Blizzarddal kapcsolatos mém jut eszünkbe.

Kapcsolódó kép

Majd egyszer.

Nektek mi hiányzik a legjobban?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva