Fifa

39/40: egy szerencsétlen vereséggel elszállt Molnargabo utolsó esélye


Úgy néz ki, hogy nem jut ki a magyar fifás a világbajnokságra.

Ahogy arról a múlt héten már olvashattatok, egyetlen esély maradt már csak Molnargabo számára, hogy kivívja a kvalifikációt a FIFA 18 Global Series rájátszásába, ehhez azonban kiemelkedően kellett teljesítenie most hétvégén.

Az utolsó szalmaszál! Egy közel hibátlan hétvége Molnargabo egyetlen esélye

Előzetesen úgy lehetett kalkulálni, hogy 40/40-es Weekend League eredménnyel garantáltan oda lehet érni a kvalifikációt érő Top 23-ba, míg a 39/40 már csak a szerencsésebbeknek lesz elég. Nos, azt tudjuk, hogy Molnargabo mellől már többször is elpártolt Fortuna a kritikus pillanatokban (emlékezzünk csak arra, amikor Manchesterben tizenegyesekkel bukta a továbbjutást a Top 32-be), és sajnos most sem mondhatjuk, hogy szerencséje volt a magyar játékosnak…

Molnargabo végül egy vereséggel, vagyis 39/40-nel zárta a hétvégét, ami elviekben elég lehetett volna megfelelő skill ratinggel. Sajnos azonban több ellenfele is kilépett Gábornak játék közben, amikor már biztosak voltak abban, hogy kikapnak, ez pedig negatívan befolyásolta az értékelést. Arról nem is beszélve, hogy Gabo egyetlen veresége egy amerikai játékos ellen volt, ahol a lag miatt nem sok esélye volt elmondása szerint.

Nem jött össze tehát a bravúr, Molnargabo – legalábbis erre az évre vonatkozóan – nagyon úgy néz ki, hogy kénytelen lesz lemondani a világbajnokságról szőtt álmairól. Az elmúlt hónapokban azonban az erős Weekend League szereplésekkel, a barcelonai és manchesteri kvalifikációval, valamint a V4-dobogóval bizonyította, hogy igenis helye van a legjobb FIFA-játékosok között. Reméljük, hogy legközelebb már meglesz az áttörés!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva