Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (6. rész) – Rogue


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Tempo Rogue

Nem véletlen, hogy a tempo megközelítés egészen közel áll a Rogue-hoz, hiszen több eszköze is van a class-nak arra, hogy folyamatos pakolás közben is kontrollálni tudja az ellenfél törekvéseit. Ott van kapásból a Hero Power, amely lényegében körönként 1 mana befektetésért oszt ki 1 sebzést, ami mondani sem kell, a kezdeti olcsó lények eltakarítására több mint tökéletes. De említhetjük a Backstabet is, amely ingyen besegít a takarításba.

Ami miatt a kezdők is bátran fordulhatnak a Tempo Rogue felé, az két új common lap, a Hench-Clan Thug és a Marsh Drake. Lényegében ugyanaz igaz mindkettőre: 3 manánál jóval többet érő statokat tudunk varázsolni az asztalra a harmadik körben, csak kell melléjük egy dagger a hősképességből. Márpedig az jó eséllyel lesz is, hiszen a második körben az esetek többségében a Hero Powert szeretnénk használni. A Hench-Clan Thug ekkor rögtön hízik, a Marsh Drake elől pedig kiüthetjük a mérgező fenyegetést.

Az 1000 dustos keret miatt ezúttal csak egy ritka lap fért be, az Elven Minstrel, ami azonban kiváló arra, hogy feltöltsük a kezünket, Shadowsteppel különösen hasznos (utóbbi Fungalmancerrel és Blink Fox-szal jó még leginkább). A Basic lapok közül pedig bekerült a zavaró Tauntokat visszaküldő Sap, a Paladinok ellen extrán jó Fan of Knives, illetve a még több board kontroll lehetőséget és extra kivégzés potenciált nyújtó Deadly Poison. Amire még érdemes odafigyelni: a Combo lapok miatt (Cold Blood, Elven Minstrel) a Fire Fly-ból kapott elementál tokent érdemes betartani, ha híján vagyunk kézben az olcsó lapoknak, hogy ha kell, akkor ki tudjuk sütni ezeket a képességeket.

1000 dust Tempo Rogue
AAECAaIHAA+0AYwC7QLLA80DmwXUBZfBAuvCAsrDAtHhAtvjAqbvAvfzAsf4AgA=

Cikksorozatunk következő részében a Shaman kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva