Counter Strike

Vegyes érzések, 1 win 1 loss a mérleg a GameAgents számára tegnap este


Két kupában is harcoltak a srácok, és igazából a papírforma szerint mentek a dolgok.

Thunderpick Invitational #2 | Singularity Esports vs. GameAgents 16:6

Meghívást kaptak a srácok erre a 10 000$-os kupára, ám igencsak magasra lett téve a léc a csoportjukban, a biztos továbbjutásért tehát a következő két meccset kötelező lesz nyerni, ami nagyon nehéz lesz. Az MK-t még csak-csak el lehet kapni, de a QBF eddig mindig túl nagy falatnak bizonyult, a bajszukat azonban már sikerült párszor megcibálni.

Érdekesség, hogy BARBARR hónapokon át volt Flash és DeadFox csapattársa több csapaton át, amikor a srácok a nemzetközi sceneben bontogatták szárnyaikat. A tegnapi meccsen az sem segített sokat, hogy RuStY embertelen formában játszott, de elmondható ez az egész csapatról. Csak egy példa:

Erről a pályáról ne is nagyon beszéljünk, ugyanis nem nagyon jött össze semmi. Ha valami mégis, akkor jött valamelyik svéd player és olyat mutatott, amitől csak néztünk mint hal a szatyorban.

hltv.org

Esports Balkan League #2 szezon | Invictus Aquilas vs. GameAgents 6:16

Az előző szezonban éppenhogy, de lecsúszott a GA a lan döntőről. Idén ismét harcba szállnak a 20 000€-s tornában. A mezőny kb. ugyanaz mint tavaly, sajnos még egy magyar csapat nem tudta magát kvalifikálni, a ROG Warriors bejutott a zárt kvalifikációba, de kiestek.

Tegnap este azonban nagyot alkotott a GameAgents, kiköszörülték a csorbát az előző vereségükért, így ők is pont 6 kört engedtek a románoknak. Ráadásul született két szép jelenet is, gabesson az AWP-vel acelt egyet:

koloRRR eco ellen mutatott be egy 4K-t miden:

Barcode is visszatalált magához, legalább is a frageket tekintve mindenképp. Egy jó meccset tudhat magának a GA, az ellenfél nagyjából egyenrangú.

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva