Counter Strike

A G2 most már hajlik shox ötletére, ismét robbanhat a francia igazolási bomba


NBK terve eddig nem vált be, szóval most jöhet a shox, Ex6TenZ, SmithZz féle G2.

A francia flickshot értesülései szerint a G2 beadta a derekát shoxie-nak, hogy valósítsa meg a 2217. francia világverő csapatot. Vagy legalább is tegyen rá próbát. Korábban erre nemet mondtak, és ki is rakták a G2 kötelékéből, helyére pedig a spanyol mixwell érkezett.Hiába azonban a nagyon jó játékosok, megbontották az egynyelvűséget, nincs igazi irányító. Illetve az sem segített, hogy úgy kellett játszaniuk, hogy kennyS a csapat tagja maradt.

Ő volt az egyedüli, aki nyíltan támogatta shox eredeti ötletét, és továbbra is vele akart játszani.

Újabb fordulat a shox-ügyben: “Én akartam kirakni NBK-t és apEX-et”

Ennek a döntésnek immár két hónapja, azóta két nagyobb LAN-on járt a G2. A DreamHack Masters Marseille-en hazai közönség előtt pakoltak utolsóként csoportjukból a FaZe, a Cloud9 és a rivális francia EnVyUs mögött. AZ IEM Sydney-n már erősebb formájukat hozták, de továbbra sem túl acélos az együttes.

Ex6TenZ, SmithZz és shox újra magukra ölthetnék a G2 mezt | forrás: flickshot.fr

Ha a flickshot.fr értesülései igazak, akkor bizony shox szabad kezet kaphat a csapat újbóli megalkotásához. A már említett kennyS biztosan maradna, shox pedig  hozná magával a már sokszor említett párost, SmithZz és Ex6TenZ személyében. Már csak egy ötödik hely kiadó, ami ha a szerepeket nézzük a klasszikus entry, vagy egy support.

Így viszont bodyy, apEX és NBK sorsa is kérdéses, ugyanisrajtuk múlhat a következő Major spot. Oda ugyanis három játékosnak együtt kell maradnia. Ha azonban NBK és apEX nem akar shoxékkal maradni, (ami érthető lenne, miután shox őket is ki akarta volna forgatni eredetileg), akkor a fent említett három francia játékosnak meglenne a Major spot, és olyan csapatot építenek amilyet akarnak. Ha kivásárolja őket egy organizáció, akkor egyúttal Major szereplést is venne magának a trió igazolásával. Bodyy korábban nyíltan elutasította a cserét, szóval ő szinte kizárt, hogy SmithZz-ékkel tartana.

Ezzel úgy néz ki, hogy elérkeztünk a negyedik nagy G2-EnVyUs szétforgatáshoz, ahol ismét megpróbálnak egy-egy világverő ötöst létrehozni. Csak egy kicsit hasonlít a magyar scene-re, csak egy kicsit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva