League of Legends

Így működik az új Hail of Blades rúna

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: rúna, új,

Új Keystone érkezik a Domination rúnaágba. És biztosan közkedvelt lesz!

Az új Keystone a Domination rúnaágba fog érkezni és valószínűleg legfőképp az ADC hősök használják majd. A Hail of Blades rendkívül hasonlít a Lethal Tempo-ra, ám sokkal szélesebb körben alkalmazható. Az alábbiakban láthatjátok a Keystone pontos hatását.

Hail of Blades

  • A hős első három támadása során 50-100% támadási sebességet kap
  • A támadások között maximum 1,5 másodperc telhet el, különben a hatás véget ér
  • Hail of Blades lehetővé teszi a maximum támadási sebesség átlépését
  • A cooldown 5 másodperc harcon kívül

A legtöbb támadási sebességet befolyásoló rúna jelenleg a Precision rúnaágban található, a Hail of Blades ezért egy jó alternatívát kínál, hogy az ADC-k is választhassák a Domination rúnákat. Attól függetlenül, hogy ez a rúna a támadási sebességet befolyásolja, mégis inkább a “burst” sebzést erőlteti, ugyanis a három gyorsított támadás inkább a rövid, gyors párharcokban hasznosítható.

Az ADC-k mellett akár Xin Zhao vagy Darius is remekül használhatja, ők ugyanis pontosan ezekre a rövid harcokra építenek, amit ez a rúna nagyban megkönnyíthet.

A rúna hatása 1.5 másodperc után lejár, ezért nem teszi lehetővé, hogy mozogjunk a három erősített támadás közben, így egy elég rizikós választás. A rúna használása közben tehát habár erősebbek, de sebezhetőbbek is leszünk, ezért nagyon jól kell majd időzíteni vele, ha hatékonyan szeretnénk használni.

A rúna jelenleg PBE tesztelés alatt áll. Ha minden jól alakul, akkor a következő patchben érkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva