Fortnite

Csillagászati népszerűségnövekedés. Ninja már lenyomja Cristiano Ronaldo-t is!


Tyler Blevins berobbant a köztudatba, már nem sok olyan ember van a Földön, aki ne hallott volna róla.

A Fortnite talán az idei év legnagyobb durranása. Nem elég, hogy több százezren fordulnak meg naponta az Epic Games szerverein, a játék hatása már-már kézzelfogható a nagyvilágban. Profi focisták és NBA sztárok ünneplik a nagyobb pillanatokat a játékból vett Emote-ok utánzásával, nagyobb szervezetek reklámoznak a Battle Royale jellegzetességeivel, vagy például az egyik legnagyobb filmes mogul, a Marvel kopogtat be az ajtón egy lehetséges kollaboráció tervezetével.

Egy szó mint száz, a Fortnite jelenleg meghatározza a hétköznapi életet is. Nem csoda, hogy félelmetes sikernek örvend az Epic Games lövöldéjének legikonikusabb alakja, Tyler Blavins, vagy ahogy a legtöbben ismerik: Ninja. A streamer rekordot rekordra halmoz ami a nézettséget illeti. Hatalmas nevek állnak sorban, hogy játszhassanak egy közvetítés során a játékossal, az elmúlt néhány hónapban Ninja Twitch streamjeiben megfordult többek között Drake, Lil’ Yachty, de még az angol Premier League három kiválósága, Dele Alli, Harry Kane és Kieran Trippier is.

Ninja tehát halmozza az elismeréseket, a személyes márkája pedig rakétaszerűen lövel felfelé az égbe. Ezt legutóbbi óriási teljesítménye is mutatja, Ninja ugyanis bejutott egy olyan lista legjobb 10 alakjába, ahol gamer még sosem járt előtte. Ez a lista a sportolók közösségi média interakcióinak toplistája. Igen, ebből is látszik, hogy az esport mint olyan, egyre több helyen jelenik meg a hivatalos sportok között.

A lista a profi atléták közösségi média hatását vizsgálja. A posztok sűrűsége, a követők száma, azok kommentjei, új felhasználók, általános elérések, keresések. Nos, ha már Ninja bejutott a top 10-be, úgy döntött nem is áll meg a csúcsig, április hónapban ugyanis a hookit.com kutatása alapján Ninja az első számú profi sportoló jelenleg a világon, akinek a legnagyobb a közösségi média hatása.

 

Tyler Blevins olyan neveket előz meg, mint Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Shaquille O’Neil, vagy a UFC egyik legfrissebb bajnoka, Khabib Nurmagomedov.

A határ úgy tűnik a csillagos ég, kíváncsian várjuk meddig jut Ninja és vele együtt a Fortnite a jövőben!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva