Gaming

Akciófigyelő: Limitált ideig 2 Steames játékot is bezsebelhetünk ingyen! (Updated!)


Ingyenes beszerezhetünk ezúttal egy klasszikus platformert, egy co-op Tower Defense-t és egy horror játékot

Mint korábban mindig, ezúttal sem hagyjuk, hogy lemaradjatok az ingyenes játékokról. Ezúttal a Steames könyvtárunkat gazdagíthatjuk 2 új sorral és természetesen örökre megmarad mindkettő a raktárunkban, nem kell még elindítanunk sem hozzá őket, ráér majd akkor, ha kedvet kapunk hozzájuk. Az egyik ezek közül az Oddworld: Abe’s Oddysee®, ami egy jó öreg klasszikus még az ősidőkből. A játékról egy remek összefoglalót írt Kwisatz Haderach:

“Az Abe’s Exoddus anno gyerekkorom egyik legimádottabb és legutáltabb játéka volt. Imádtam a hangulata és a szerethető főszereplője miatt és utáltam, mert olyan elb*szott, g*ci nehéz játék nem volt még egy abban az időben. Nos a Valvenek és Gabe Newellnek (áldott legyen a neve mindörökre) hála elérhetővé vált Steamen az összes Oddworld játék, ennek örömére sikerült is megszereznem már az Abe’s Oddysee-t és az Abe’s Exoddust is. Azzal a lendülettel neki is álltam az AO-nak és azt kell mondanom, hogy minden megvan benne, ami a folytatásban. Abe ennyi év távlatából is az egyik legszerethetőbb karakter a játékok világában, a játékmenet még mindig brutálisan nehéz, a látvány viszont erősen megkopott mára, de elnézzük neki, mert még mindig a platformer játékok egyik koronázatlan királya Abe. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik nem riadnak vissza a brutális nehézségtől és szeretik a platformereket.”

Az Oddworld: Abe’s Oddysee®-t itt tudod a könyvtáradhoz adni.

A másik játék pedig a Yet Another Zombie Defense, aminek nem csak single player, hanem multi- és co-op módja is van, szóval nyugodtan csapathatjuk a haverokkal a zombik ellen.

“Yet Another Zombie Defense egy tower defense survival hibrid játék lenne, a már jól ismert TD játékokra jellemző barikád turret és a legkülönfélébb csapdák építése mellet lehet számos fegyvert is venni, a pisztolytól kezdve a lángszórón át egészen a lézerpuskáig mindenféle örült fegyvert lehet venni, és hogy ne egymagunkban szórakozzunk a saját erődünkben van multiplayer is ami annyit jelent hogy saját magunk mellet csatlakozhat még 3 másik ember is a mókába így összesen 4 ember teheti próbára a tudását.”

A Yet Another Zombie Defense-t itt találjátok!

+1 Ingyenes Indie Horror!

Ezúttal egy nem steames játékot is hoztunk nektek, ami a Remembrance nevet viseli és egy hobbiprojekt, ám ennek ellenére ígéretes játék, leginkább a Resident Evil 7-re hasonlít első ránézésre, de némi Outlast feelinge is van emellett. Aki kedveli a horror játékokat, az mindenképp tegyen egy próbát vele, hiszen ingyen a miénk lehet. A játékot a fejlesztők honlapjáról tudjátok letölteni, illetve némi infót is itt találtok róla. (link közvetlenül a letöltéshez)

Update: Közben még egy steames játék lett ingyenes 2 napig!

THE FLAME IN THE FLOOD is ingyenes a Humble Bundle oldalán. 15 euró helyett, most ingyen a miénk lehet! Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint egy Humble Bundle accountot regisztrálni, majd a kosárba dobni a játékot. Az oldal pedig egy Steames kulcsot ad.

Itt találjátok a THE FLAME IN THE FLOOD-ot!

Ha nem menne az aktiválás, a korábbi posztunkban leírtakat kövessétek, az alapján ugyan úgy bezsebelhetitek ezt a játékot is!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva