Counter Strike

FNX eltörte a PC-t örömében, hosszú kihagyás után újra LAN-ra jutottak kNg-vel


Teljes az ESL One: Belo Horizonte mezőnye, volt csapattársak ellen térhetnek vissza az NTC játékosai.

Három nagy visszatérő és két új fiú nyerte az ESL One: Belo Horizonte kvaliját Dél-Amerikában. Az NTC alsó ágról, a szabályok szerinti automatikus 1 map hátrányból jutott ki a LAN-ra. A FURIA 1:0 után csak Cache-t tudta behúzni, Train, Nuke és Overpass is kNg-éknél landolt. Mindegyik map szoros volt, méltó befejezése volt a kvalinak:

Az új fiúk:

A Não Tem Como legfiatalabb játékosa chelo még csak 19 éves, rá még vár a nagy áttörés a profi CS:GO-ban. Tavaly az ECS és az EPL döntőre kijutott ugyan a Luminosity-vel, maradandót azonban nem alkottak.

Bit ugyanezt elmondhatja magáról azzal a különbséggel, hogy ő már 27 éves, de komoly eredményei neki sem voltak a profi CS:GO világban. 1.6-ban annál inkább, ESWC és DreamHack győzelmek is összejöttek neki a mibr játékosaként.

A nagy visszatérők:

FNX egy éve áprilisában járt utoljára LAN-on, az Immortals csapata a 2017-es DreamHack Austin után elköszönt tőle. A 100 Thieves csapatával jegyük volt ugyan a Majorra, de vízum problémák miatt el sem tudtak utazni. A mostani kijutásnál valósággal megőrült, az utolsó körben kirúgta az asztal alól a PC-t.

A szintén Immortals-ból kirakott kNg helyzete annyival jobb csupán, hogy ő szeptemberig húzta. Őt a 2017-s DreamHack Montreal után tették ki, ez volt az a döntő amit az előző napi bulizás miatt lekésett kNg. A Major neki is kimaradt a 100 Thieves tagjaként.

Felps az SK-ból került cserepadra tavaly év végén. A 2018 januári Majorra még a szabályok miatt ő ment az SK-val, de utána elváltak útjaik.

Az ESL One: Belo Horizonte tehát többeknek egy hatalmas visszatérés színhelye lehet, ahol egykori csapattársaikkal is szembe kerülhetnek majd.

FNX és felps egykori SK tagok, kNg pedig a szintén ex-Immortals játékos boltz régi csapattársa. De az SK-n kívül is kőkemény csapatok utaznak a brazil LAN-ra. Ott lesz például a FaZe – mousesports páros is, nagyot kell tehát küzdenie a braziloknak hazai pályán, ha legalább a döntőig el akarnak jutni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva