Counter Strike

Nem indul a CS:GO VAC Authentication hiba miatt? Itt a megoldás!


Idegesítő hiba és semmi köze a VAC bannhoz, de nyugalom van megoldás!

A VAC Authentication error elég gyakori hiba, legtöbbször a merevlemez döglődésének az első jele. Ez persze akkor van, ha a vinyónkon pont azok a szektorok kezdenek tönkremenni, ahol a CS:GO fájlai vannak. Aki kíváncsi hogy milyen állapotba van a winchestere, az a HDSentinellel fél perc alatt megnézheti,amit még telepíteni se kell (hordozható változat) és megmondja, hogy mennyi van még hátra a vinyódnak. Itt ha az élettartam magas, akkor hátradőlhetsz, mivel nem ez lesz a probléma, viszont ha itt probléma van, akkor jobb ha elkezded elmenteni a fontosabb adatokat a gépedről, mielőtt túl késő lenne!

Na nézzük, hogy mit is tudunk tenni a hiba elhárítása érdekében.

1. A legegyszerűbb a fájlok épségének ellenőrzése. Ilyenkor a Steam végignézni a fájlokat és ha valami eltérést talál akkor kicseréli a megfelelőre. Itt leírtam korábban részletesen, hogy hogy is kell.

2. VAC Authentication Error Solution program letöltése és beüzemelése

Ez a program direkt az ilyen hibák kiszűrésére lett elkészítve, mivel nem egyedi a probléma. A fentebb látható helyeken nyugodtan pipáljuk be a funkciókat, majd kattintsunk a Fix gombra. A Turn off firewall-t csak végső esetben kapcsoljátok be, ugyanis ez a tűzfalat kikapcsolja, de elég kevés az esély, hogy pont a tűzfal kavarna be.

Ha ezzel megvagyunk, a program újraindítja a gépet és játszhatunk nyugodtan tovább. Érdekes hiba, de esetenként a Skype is bekavarhat, többeknél a törlésével sikerült elkerülni a hibát, szóval érdemes lehet ezzel is próbálkozni.

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva