Counter Strike

Hogy mi értelme volt a 7 napos trade locknak? A Valve elárulta!


A Valve elárulta, hogy miért nem fogják visszaállítani a korábbi trade rendszert.

Úgy tűnik a Valve nagyon belejött a kommunikációba, de már rá is fért a cégre, hiszen a konkurens fejlesztőkhöz képest a Valve iszonyat keveset reagál a játékosok panaszaira, ötleteire.  A korábbi AMA után John McDonald viszont ismét megszólalt, ezúttal pedig a téma a 7 napos trade lock bevezetése volt, amiről az AMA alkalmával is rengetegen kérdeztek, korábban pedig petíciót is írtak annak érdekében, hogy állítsák vissza a korábbi rendszert. John válasza szerint ez viszont szinte biztos, hogy nem fog megtörténni.

“A support ticketek nem értenek egyet veletek – hiszen 70%-kal csökkent a scammeléses ticketek száma. A továbbiakban is figyelni fogjuk a tradeket (igen, láttuk a petíciódat) és rendkívül valószínűtlen, hogy visszaállítsuk a korábbi rendszert”

Persze megkérdőjelezhető a csökkenés, hiszen sokkal kevesebb trade zajlik a 7 napos trade lock miatt, így egyértelmű, hogy a scammek száma is leesett, mivel nem tudnak olyan intenzitással cserélgetni a játékosok. A Valve skinjeire egy egész scammer iparág épült és rengeteg játékost scammeltek be az évek során, ezen akart a Valve változtatni és úgy tűnik sikerült is nekik, viszont ezzel a trade-et is sikerült csaknem kivégezniük, amivel elég sokan foglalkoztak korábban.

Egyébként nem a Valve az egyetlen, aki visszaszorította a trade-et, a PUBG fejlesztői sokkal radikálisabb dolgot vittek véghez egy hete.

RIP – Teljesen kinyírta a trade-et a PUBG Corp.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva