PUBG

Honnan jön ez a sok stream sniper? – Shroud streamjéből kiderült


Shroud legutóbbi streamjéből kiderült, hogy külön szervezik a bulit a stream sniperek.

Szinte az összes streamert sújtják a stream sniperek, akik közül vannak, akik csupán a kedvencükkel együtt akarnak játszani, ezért pedig mindent megtesznek, mások viszont épp kihasználják, hogy tudják a helyzetüket. Az biztos, hogy a legtöbb streamer utálja a stream snipereket, habár az elején még Shroud is elpoénkodott velük, az utóbbi időben kezdett elfajulni a helyzet és egyre többen lettek. Oké, persze adják a killeket, de az már annyira nem nagy kihívás egy ilyen játékosnak, amikor a 100 helyett csak 50-60 ember ellen játszik kis túlzással, mert a többiek stream sniperek.

Shroudnak már elege van a stream sniperekből

Azt viszont idáig nem tudtuk, hogy honnan jönnek ennyien, de legutóbb elárulta egy srác a titkot, hogy bizony külön discorduk van erre a célra, méghozzá a “Shroud Stream Sniping Discord”. Szóval nem csupán egyszerre indítják el a meccs keresését, hanem még azokat is várják, akik épp random ugyan abba a lobby-ba kerültek, mint shroud vagy épp Dr. Disrespect.

“Gyere Shroud ide, a Stream Snipers discordra! Itt vagyunk mindannyian!”

Szóval ezért tudnak olyan szervezetten bohóckodni a stream sniperek, a kígyózást például előre megbeszélik, de ahogy a streamerek bekerítését is, több százan várják egyszerre, hogy egy lobby-ba kerüljenek a kedvencükkel.

Azt tudjuk, hogy shroud már eléggé unja, de a Doc sincs ezzel másképp:

“Ezek a dagadt, nyomorult, punk idióta kölykök, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, mert nincs semmilyen életcéljuk. “

Bár azt korábban is láttuk, hogy Doc nem igazán csípi, még a híresebb stream snipereket sem. Erre jó példa, amikor összefutott banana mannel:

De hogy mi értelme van ennek az egésznek? Miért játszik valaki csak azért, hogy közel kerüljön a kedvencéhez, hogy aztán lelőjék? Nos, ezt mi sem tudjuk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva