Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (7. rész) – Shaman


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Elemental Shaman

Ha Shaman class-ból szeretnénk nagyon olcsó, de működőképes paklit összerakni, akkor nincs könnyű dolgunk, hiszen a Basic lapkészlet sajnos meglehetősen gyenge Thrall esetében. Némi kompromisszummal azonban lehet boldogulni – a korábban már több budget pakliban is felbukkanó elementálok szerencsére itt is jó szolgálatot tesznek. Lássuk, mire megyünk 1000 dustból!

Az Elemental Shaman már csak azért is jó választás, mert van pár lapja a class-nak, ami kifejezetten illik ide. A legfontosabb mind közül az Earthen Might, amivel laphátrány nélkül tudjuk buffolni a lényeinket – egy elsőkörös Fire Fly után kifejezetten nagyot tud szólni. Persze a szélesebb board és a korai terülés is egy jó taktika, például a Flametongue Totem miatt – ha ki tudunk tenni egy vagy két lényt az első körben, akkor az egyik legjobb folytatásunk.

A korai board megtartása itt is fontos a folyamatos nyomás érdekében, és az olyan lapok, mint a Tar Creeper, a Hot Spring Guardian vagy a Stormforged Axe kifejezetten ezt segítik elő. Van emellett pár spell is, mint a Zap! vagy a Lightning Bolt, melyek nagyon olcsó megoldást jelentenek, az Unbound Elementallal kombózva pedig még előnyünkre is fordíthatjuk a hátrányukat. A Hexet tartogassuk a veszélyesebb célpontokra, amit lehet, azt próbáljunk a Fire Plume Phoenix és a Fire Elemental páros segítségével megoldani. Ha már van 3-4 lényünk, akkor ne pakoljunk tovább, inkább hagyatkozzunk a Hero Powerre, hiszen egy board clear csúfos vereséget jelent, ha üres utána a kezünk, mivel nem nagyon tudjuk azt újratölteni és a hősképesség sem jelent túl nagy nyomást.

AAECAaoIAA+9AfkD/gWGBooHwAfwB5fBAqzCAuvCAsrDAofEAtHhArDwAvbwAgA=

Cikksorozatunk következő részében a Warlock kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest | Rogue

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva