Counter Strike

“Csak azért kerültek be, mert csajok.” – Durva részrehajlással vádolják az ESEA-t


A CLG Red alig jutott be az ESEA új divíziójába, meghívásuk miatt máris áll a bál.

Az ESEA MDL lényegében az ESL Pro League előszobája, innen kerülhetnek fel csapatok a legmagasabb szintre. Az MDL utáni divízió eddig az ESEA Main volt, most azonban a szervezet létrehozott egy köztes kategóriát. Az ESL Pro League és az MDL után mostantól az ESEA Advanced a harmadik legerősebb divízió.

Az itteni csapatok az alsóbb divíziók legjobbjaiból és néhány meghívottból állnak, itt érkezünk ez a balhé tárgyához, a CLG Red csapatához.

A kizárólag női játékosokból álló CLG Red úgy kapott meghívást, hogy számottevő eredményük még nem volt az ESEA alsóbb kategóriájában.

Más csapatok, akik 6 szezon óta 1-2 győzelemmel maradnak csak le az MDL-ről, nem kaptak meghívást az új Advanced divízióba. Aki viszont panaszkodik a női csapat bejutásán, azt egyből törlik is a fórumról.

A helyzet igazából teljesen egyértelmű. Az adminok részrehajló módon odaadtak egy meghívót a női csapatnak, akik eddigi eredményeikkel nem érdemelték ezt ki. És hogy a szexista alapon történő szándékos hiba ne derüljön ki, mindenkit próbálnak elhallgattatni aki felszólal ellene.

A CLG Red játékosai azzal védekeznek, megint csak amiatt támadják őket, mert lányok. Pedig itt tényleg annyirról van szó, hogy az új Advanced divízió az egyetlen esély feljutni az MDL-be, oda tényleg csak olyan kerüljön, aki megérdemli.

Ne egy sikertelen csapat kerüljön be, jogtalan meghívóval… Majd ha állnak olyan szinten, akkor elérik maguktól is, nem igaz?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva