Counter Strike

Akciófigyelő: Ilyen olcsó 240 Hz-es monitort még nem láttunk


240 Hz-es monitor 144 Hz-es áron? Nagyon úgy néz ki, hogy igen!

Azt hitted, hogy a 240 Hz-es monitorok ára valahol 150-200 ezer között kezdődik? Mi is, hiszen még a 144 Hz-es monitorok árát is jócskán megkérik, nemhogy a 240-es nagytesójukét. Ellenben az Acer egyik feltehetően a keleti régióba szánt monitorjával, ami mindössze 85 ezer forintba kerül.

Durván olcsó | Forrás: Acer

Az olcsó ár és a keleti régió hátránya, hogy sajnos nem találtunk róla semmiféle tesztet és a hivatalos oldalon is csak oroszul van leírása, de az oldalon is 240 Hz-esként írnak róla, szóval nem a magyar áruházak tévednek. Természetesen TN paneles, az AMD Freesync technológiát támogatja, 1 ms válaszidővel rendelkezik, 24,5″ és FullHD felbontású. Akik nagyobbat szeretnének, azok megtalálják ugyan ezt a típust 27″-os verzióba, persze pár ezrest rá kell dobnunk.

Azt persze ne felejtsük el, hogy a 240 Hz-es monitor mellé egy olyan gép is elkél, ami ki tud préselni magából 240 fps-t az esetek többségében. PUBG esetében a 144 Hz-es lock van, bár ott nem is nagyon van gép, ami fixen tudná tartani a 240 fps-t. A CS:GO esetében pedig már nem is akkora kihívás egy ilyen gépet összerakni.

Arra vagy kíváncsi, hogy mennyivel jobb egy 240 Hz-es monitor, mint egy 60 vagy akár 144 Hz-es? Erről itt találsz bővebb információt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva