Counter Strike

Mindkét elit ligából kiesett az EnVyUs, ScreaM már búcsúzkodik is


Se az ECS, se az ESL Pro League csoportkörét nem élte túl a francia csapat, indulhat a forgatás.

A francia átigazolási bomba ismét robbanásra kész, hiszen lassan lezárulnak az év első felének ligái. És ezzel együtt a francia csapatok versenyei is, igazából már csak egyetlen döntőre várunk. Az EnVyUs utolsó lett az ECS-ben és kiesett az EPL-ből is, így az szinte biztosra vehető, hogy a Happy, kioShiMa, RpK, ScreaM és hAdji ötös megbomlik a nyáron. A G2 éppenséggel bejutott az ECS döntőjébe, de jó eséllyel ez lehet az utolsó esélye NBK-nek hogy villantson valamit irányítóként.

A pletykák ugyanis már tényként kezelik, a G2 kezdi megbánni hogy elküldték shox-ot és most már szívük szerint inkább visszahívnák.

Ha viszont shox visszatér, hozza magával SmithZz-t és Ex6TenZ-t is, valamint kennyS-re is számít AWP-s fronton. Itt ér össze a G2 és az EnVyUs nyári sorsa, kell majd ugyanis egy ötödik ember az új G2-ba.

Az nem is lehet kérdés, hogy ez lesz a vonzóbb lineup, hiszen kennyS és shox duója mellett bárki szívesen játszana, ráadásul ősszel ők ugyanúgy ott lesznek az ESL Pro League-ben és az ECS csoportkörben, míg az EnVy csak a második vonalban küzd majd.

Ha megnézzük a szerepeket, egy klasszikus entry lenne a legjobb választás, de ha ezt a pozit bevállalja shox, akkor jöhet egy support is.

  • Happy ezzel azonnal ki is esik, de ő és shox egyébként sem a legjobb haverok, szóval ez a forgatókönyv biztosan kuka.
  • Ugyanez hAdji esetében is, mivel AWP-sre nincs szükség, az ő neve nem fog felmerülni az esetleges nyári forgatás alatt.
  • Support pozira kioShiMa, NBK és bodyy is esélyes, Entry-re pedig RpK, apEX és ScreaM is. Választék tehát van bőven, hat jelentkező egyetlen helyre.

Ha a G2 meg akarja tartani Major indulási jogát, ahhoz shox és kennyS mellé kell egy harmadik ember a régi csapatból. Ennek értelmében apEX lehet az első számú célpont. Ott van azonban shox régi kedvenc bajtársa is, aki mostanra már félig el is kotyogta, hogy eljön az EnVyUs-ból:

“Hamarosan döntést hozok.” – írja ScreaM, amivel el is árulja, hogy tervben van az EnVy-ből való kiválás.

Amint vége a G2 utolsó fix lineupos versenyének az ECS 5 döntőn, minden kiderül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva