Counter Strike

Korábban banolt játékosok ellen esett ki a GameAgents – mindkét oldal elmondta véleményét


Váratlan végeredmény a SEC kvalifikáción, hussaR és torzsi csapata kiejtette a GameAgents ötösét.

A Neternity csapata a negyeddöntőben kapta el a jelenlegi legjobb magyar csapatnak tartott GA grabancát, az indulatok természetesen egyből el is szabadultak a meccs után.

play.eslgaming.com

Hogy miért? Az ok egyszerű, a Neternity csapatában játszik hussaR és Torzsi is, akik 1-1 VAC banos accounttal rendelkeznek. Egyik sincs még két éves, ám az ESL versenyein ettől függetlenül elindulhatnak. Sok GO4CS:GO kupán és Nightcupon indultak már el különféle mixekben, amiken rendre szép teljesítményt értek el. Ez azonban a GameAgents srácait nem hatotta meg túlzottan, koloRRR a meccs után pár másodperccel egyből reagált is Facebook oldalán.

Kommentár nélkül jöjjön most a meccs főszereplőinek véleménye:

Megkérdeztük kolorrr csapattársát, flash-t is, aki őszintén nyilatkozott a meccs után:

Nem meglepő loss, mostanában rosszul játszunk, de mindent megteszünk, hogy ez megváltozzon. Lett egy coach-unk és elkezdtünk full time játszani 1-2 napja, a fejlődés pár hét múlva reméljük már jól látható lesz, addig sajnos bárkitől képesek leszünk kikapni. Most még óriási hibák/problémák vannak, de orvosoljuk őket. A Neternity-re kitérve pedig szerintem már sokszor láttuk, hogy mire képesek a magyar csalók, ha kell a legfontosabb meccseken jól rákapcsolnak. Sajnos bebizonyítani nem lehet, és nem tudom azt se, hogy mit kéne tenni. De ha én dönthetnék az ESL/Faceit/más platformok helyébe, biztos, hogy kommunikálnék a Valve-val és az összes valaha CS:GO-ban  VAC banolt playert véglegesen, de legalább 5 évre bannolnám minden helyről. Különben csinálni fogják tovább amit eddig és simán játszhatnak bárhol egy új accal. Ez azért szomorú, mert lehet majd arra is kapnak egy új VAC bant, csak ha tegyük fel egy topcsapatot lecsalnak Minoron aztán kibanolják őket 2-3 meccs múlva, az a topcsapat már semmit nem tud csinálni ezzel. Innentől az egész semmit nem ér utólag. Az ESL szerintem egy különösen rossz platform, még a coach-olás sem működik a szervereken már sok-sok hónapja, illetve a szerverek is nagyon rosszak. Ezt csak így mellékesen, minket csak a coach-olás hiánya zavart/befolyásolt.

Jöjjenek hussaR gondolatai a a meccs után:

Mi adnánk egy olyan lehetőséget, hogy esetleg valaki összehozná, hogy LAN körülmények között is játszhassunk velük. Nyilván nem mi vagyunk az esélyesek, de meg tudnánk mutatni, hogy tudunk mi játszani. Én a Facebook post ellenére is tisztelem őket, nyilván Magyarország legjobbjai!

Végül pedig Torzsi szavai:

Higgyenek azt amit akarnak, jól ment ez a meccs, minden összejött illetve mindent beadott a játék. Szívesen lemennék egy LAN-ra és megmutatnám ott is, de hát nem tehetem… A meccshez annyit fűznék hozzá, hogy mit kellet volna tennem? Dobtam volna el a mérkőzést, vagy játszottam volna rosszul?

Valóban nem egyszerű helyzet, hiszen se azt nem lehet vitatni, hogy a srácoknak van VAC banos accountja korábbról, sem azt, hogy most az ESL Wire semmit nem észlelt és tisztán győztek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva