Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (9. rész) – Warrior


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Face Warrior

Elsőre meglehetősen valószínűtlennek hangzik, hogy éppen a Warrior class-ra próbálunk egy Face (vagyis nagyon agresszív, “arca menős”) paklit építeni, hiszen a Hero Power semennyire nem segíti ezt a játékstílust. Mivel azonban nagyon limitáltak a lehetőségek az 1000 dustos korlát miatt, ezért kénytelenek vagyunk arra alapozni, amit a class ingyenes és common lapjai sugallnak, így végül ez a vonal győzött.

Az első-második körös minionokat a Neutral lapkészlet biztosítja: a már jól ismert elementálok mellett itt van az újból felfedezett Amani Berserker és a Vicious Scalehide, melyek jól kombóznak a többi lapunkkal. Előbbi egy Inner Rage után akár hetet is oda tud csapni, utóbbi pedig szintén kaphat némi tápot, miután leesik egy Woodcutter’s Axe – a Rush csomagot a Rabid Worgen egészíti még ki.

A fegyverekkel, a Heroic Strike-kal és a Kor’Kron Elite-tel a pakli nagy adag közvetlen sebzést tud kiosztani az ellenfél arcára, míg a boardról a Frothing Berserker jelenti a legnagyobb veszélyt: ha nem sikerül eltávolítani, önmagában megnyeri a meccset a korlátlan buff miatt. Egyedül mellette érdemes trade-elgetni az ellenfél lényeivel, hogy túlélje, egyébként menjünk nyugodtan face-re, hiszen a legfőbb esélyünk a győzelemre, ha a középjátékig bevisszük a halálos sebet.

1000 Dust Face Warrior
AAECAQcADxYcsAKRA44FlgbvB5fBAuvCAsrDAvbPAovlArrsAvbsApfzAgA=

Korábbi részek:
Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest | Rogue | Shaman | Warlock

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva