Hearthstone

Ilyen volt a Hearthstone 4 évvel ezelőtt – 1. rész (Druid)


Kíváncsi vagy arra, milyen deckekkel játszottak a Hearthstone hajnalán? Megmutatjuk!

Több mint négy esztendeje már annak, hogy elstartolt a Hearthstone “éles” verziója. Azóta rengeteget változott a játék: mechanikák és lapok, trendek és paklik jöttek-mentek az eltelt években. Cikksorozatunkban ezeket az időket elevenítjük fel újból: class-onként haladva szemezgetünk a Season 1 paklijai közül.

Ramp Druid

A ramp, vagyis a manatermelés a kezdetek óta része a Druid, mint class identitásának, így nem meglepő, hogy már a játék megjelenésekor is igen hatékony volt ez a stratégia. A Wild Growth és a Nourish már akkor is szép kis manaelőnyt termeltek, arról nem is beszélve, hogy az Innervate régen ugyebár 2 manát adott, nem 1-et, így extrém jó húzás mellett már a korai játékban ki lehetett tenni valamelyik Ancient lapot, esetleg egy Ragnaros-t.

Lényegében a mostani Big paklik “őséről” beszélhetünk, hiszen a cél itt is a nagy lények “kicsalása” volt, amiket aztán a Faceless Manipulatorrel lehetett másolgatni.

Kolento paklija

Midrange Druid

Véletlen egybeesés, hogy a Midrange Druid éppen az elmúlt egy-két hétben kezdett újból előretörni, leginkább a Spreading Plague + Savage Roar/Branching Patchs kombóra építve. Tudniillik régen is létezett ilyen deck: akkor a Force of Nature + Savage Roar kombóval lehetett kivégezni az ellenfelet, ami 14 sebzést osztott ki 9 manából.

Eddig persze el is kellett jutni, illetve némi extra előkészítés sem ártott. A Sunfury Protectorral és Defender of Argus-szal buffolt Ancient Watcher ideális fal volt például, ami mögé elég szép kis hadsereget lehetett felhalmozni Violet Teacherrel.

StrifeCro paklija

Cikksorozatunk következő részében a Hunter első szárnypróbálgatásaira tekintünk majd vissza.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva