PUBG

Megígérték: A héten jön a megoldás az fps problémára (+tippek a fejlesztőktől)


Végre tényleg úgy látszik, hogy érkezik a megoldás!

Az utóbbi időben történt fps problémákról több ízben beszámoltunk már, legutóbb pedig a PUBG Corp. is elismerte, hogy valóban gond van az fps-sel, de már dolgoznak az ügyön. A Sanhok pályatesztje alatt rengeteg panasz érkezett az fps problémák miatt, de ahogy a beszámolónkban írtuk, sajnos mi is tapasztaltuk a másoknál is fennálló fps dropot. Vége lett a pályatesztnek, a játékosok már temetni is kezdték a PUBG-t: “Ha ez így fog tovább menni, végül nem marad senki, aki játszana ezzel”

Riggles, a kommunikációs igazgató pedig ezúttal is csillapította a kedélyeket:

“A csapat egész héten javításokat fog kiadni, miközben megpróbálják felderíteni az FPS probléma gyökerét. Nem fogunk megállni addig, amíg a játékosok nem örülnek. Érdemes lehet egyébként megpróbálni a full screen/windowed mód közötti váltást, az talán némi javulást okozhat, illetve a Windows Update miatt ezt a módszert is érdemes végigcsinálni.”

Egy egyszerű trükkel plusz fps-hez juthatunk PUBG és CS:GO alatt is! – gamer.hu

Mindössze egy Windows 10-re van szükségünk és pár percre, hogy több fps-t érjünk el. Egy újabb trükkre figyeltek fel többen, ez pedig jól jöhet bármilyen játék esetén. Különösen a PUBG-nél, mivel a játék jelenlegi formájában eléggé optimalizálatlan. PUBG alatt 40-ről 60-80-ra emelkedett ezt a megoldást alkalmazó játékos fps-e, szóval pár kattintást mindenképp megér!

A full screen/windowed mód közötti váltás is hozhat tehát némi plusz fps-t, de a korábban ismert módszert mindenképp érdemes végigcsinálni, sokaknak segített ezúttal is, mivel a legújabb Windows Update-tel sikerült ismét bekapcsolni ezt a funkciót. Reméljük, hogy tényleg jön a héten a fix, bár némi kételkedésre adhat okot, hogy amikor rájöttek arra, hogy az kurzor gyorsasága nem konstans mindkét tengelyen, akkor is egy héten belüli javítást ígért Riggles, aztán csak 2-3 hét múlva kaptuk meg végül.

Update

Többen jelezték, hogy fps növekedést értek el, miután a textúrákat high-ra állították. Ehhez viszont minimum 4 Gb vrammal rendelkező kártyára van szükség, így a GTX 1060 3 Gb és a GTX 970 tulajdonosoknak nem ajánlott átállítani.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva