Fortnite

Ami késik, nem múlik: itt a V4.2, mely új fegyvert, új itemet és megannyi buffot hoz!

ujsagiro - 6 éve Címkék: fortnite, patch,

Újdonságban ezúttal sem lesz hiány.

A 4. szezon rengeteg változást hozott, melyek közül az egyik az, hogy immáron csütörtök helyett keddenként kapjuk a patch-eket.

Tegnap már cikkeztünk arról, hogy új fegyver érkezése várható.

Reszkess SCAR, jön az új AR! Komoly riválist kap a fegyver

A patch jókorát késett, de ami késik, nem múlik: mutatjuk, hogy mi igazolódott be ebből, illetve az összes fontos változtatást is!

Új fegyver

Az említett cikkben először a Fortnitetracker oldala hozott le egy potenciális epic és legendary Burst Assault Rifle-t, végül picit tévedtek, egy FAMAS került be.

Epic+LegendaryBurstAssaultRifle.jpg
forrás: fortniteintel

Gyakorlatilag mindenhol megtalálható lesz: folyosók, ládák, vending machine-ek, supply dropok.

  • 32/33 sebzést oszt ki (epic előbbit, legendary utóbbit)
  • medium töltényt használ

Bekerült egy új item, az alma.

  • 5 életet ad, ha megesszük, 100-ig lehet tölteni magunkat vele
  • fák közelében található

Az Impulse gránát előfordulása 5%-al megnőtt.

Képtalálat a következőre: „impulse grenade fortnite”
forrás: Amino Apps

A Suppressed Submachine Gun sebzése pedig megnőtt hárommal. A sebzés csökkenés is ki lett tolva, 28 méternél kezd el esni 24 helyett. A célkereszt szűkülés is megváltozott, gyorsabban fog elindulni középre 25%-al, tehát ennyivel pontosabban lehet majd vele lőni. Elég nagy buffot kapott a fegyver!

A csapda sebzése elég sokat esett, 125-ről 75-re, így nem fog minket max életről egyből megölni – cserébe 6 másodperc helyett 5 másodperc múlva aktivizálódik újra.

Remote Explosives többet sebez és messzebbre lehet eldobni, gyorsabban lehet felrobbantani és hamarabb lehet dobni a következőt. Emellett eltörölték a késleltetési időt a gránátra váltás és annak célzása között.

Auto-Pickup

Végre lehetőségünk lesz automatikusan felvenni a tárgyakat, amiket megközelítünk – ezt a settings menüben tudjuk beállítani.

Audio

A legfontosabb ezek közül, hogy változtattak azokon a lépéseken, amik felettünk vagy alattunk vannak: jobban meg lehet őket különböztetni végre!

LTM

Ugyan nincs még kint hivatalosan az, hogy melyik limitált idejű játékmód érkezik, de ha fortnite hivatalos oldalán lévő képből arra következtetünk, hogy a Solid Gold nevű tér vissza (minden fegyver legendary), mely kiegészül a legutóbbihoz képest a Heavy Shotgunnal és a legújabb Burst AR-rel.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva