Counter Strike

Hosszú idő után visszatér boco és NEY, megvan az új ZYLEX lineup


A nevek, a múlt és az első eredmények alapján az egyik legtaktikusabb magyar csapat állt össze a háttérben.

A ZYLEX-ről legutóbb a váratlan embercserék és forgatások kapcsán hallottunk, amikor remaiN, markk és SzarvasMarha elhagyta a a csapatot.

Sebi és er9k kettesben maradtak és új csapatot építettek szinte a semmiből, pár napja a SEC kvalin már ki is szivárgott a lineup. Sőt az is rögtön látszott, hogy nem lesz ez egy gyenge próbálkozás, hiszen hosszabbításban legyőzték a Bpro bolgár ötösét.

Boco, NEY, er9k, kory és sebi – ez tehát az új ZYLEX ötös!

NEY hosszú hallgatás után tér vissza az elit mezőnybe, boco pedig bár próbálkozott különböző lineupokban, az igazi áttörés elmaradt. A SEC kvali viszont már első nekifutásnak jó volt, hiszen egészen a negyeddöntőig verekedték magukat, és ott is csak kétszeres hosszabbításban kaptak ki.

Az biztos, hogy stratégiailag az egyik legfelkészültebb csapat állt ezzel össze a magyar mezőnyben. Sebi évek óta sikerrel irányítja a lineupokat, de er9k is rengeteg IGL tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi mezőnyben. Boco pedig játékoskarriere mellett a coach pozíciótól a versenyek elemző asztaláig szinte mindent végigjárt már.

A demózással, taktikákkal és körhívásokkal tehát biztos nem lesz baj, de ha végignézünk a neveken láthatjuk, skill is jutott bőven az ötösbe.

Reméljük sokat hallunk még a ZYLEX új ötöséről, akár már a most hétvégi utolsó SEC kvalin.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva