Counter Strike

Nincs több kifogás a csalásra: aki VAC-ot kap, az 100%-ig biztosan cheater a Valve szemében


A Valve fejlesztői egyértelművé tették, ha valaki megkapja a VAC bant, annak biztosan oka volt. Méghozzá a csalás, semmi más.

Jó szokását folytatva John McDonald továbbra is lelkesen válaszol a közönség kérdéseire, ezúttal végre egy izgalmas téma is felmerült:

“Miért bízik meg a Valve vakon, saját Anti-Cheat rendszerében? Vannak hibásan kiosztott VAC banok, amiket felül se vizsgálnak, az igazi csalók meg szabadon rohangálnak.”

Valóban rengeteget olvasunk mindennap a jogtalan VAC banokról:

  • Nem csináltam semmit, és reggelre ezt az üznetet kaptam
  • Kölcsönadtam a haveromnak az accountom, és mikor visszaadta ez fogadott
  • Feltettem egy programot amiért nem jár VAC, mégis kibanolt
  • Csak skinchangert használtam, nem is csaltam

Tényleg, reggelig lehetne sorolni a kifogásokat, amivel az emberek magukat és másokat próbálnak meggyőzni arról, hogy ők bizony sose csaltak.

Van egy rossz hírünk, a Valve fejlesztői szerint ha a VAC azt mondja csaltál, akkor ott nincs tévedés.

Igenis csaltál, vagy ha nem is te akkor a haverod akit az accountodhoz engedtél. Vagy a tesód akivel közös gépet használtok.

A kifogások ideje tehát 2018 május 15-én végleg lejárt! Innentől hivatalosan is nem létezőnek nyilváníthatjuk a “véletlen VAC” és a “jogtalan ban” fogalmakat a CS:GO közösség életében. A Valve 100%-osan megbízik saját Anti-Cheat rendszerében a lebukásokat illetően. Mindenki lehet hogy nem kap el, de aki fennakadt, az viszont tuti hogy csalt.

Végszónak annyit azért megjegyeznénk, hogy volt már véletlen ban a történelem során, de azokat a Valve magától javította is. De ezek igazán ritka és tényleg kivételes esetek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva