Hearthstone

Ilyen volt a Hearthstone 4 évvel ezelőtt – 2. rész (Hunter)


Kíváncsi vagy arra, milyen deckekkel játszottak a Hearthstone hajnalán? Megmutatjuk!

Több mint négy esztendeje már annak, hogy elstartolt a Hearthstone “éles” verziója. Azóta rengeteget változott a játék: mechanikák és lapok, trendek és paklik jöttek-mentek az eltelt években. Cikksorozatunkban ezeket az időket elevenítjük fel újból: class-onként haladva szemezgetünk a Season 1 paklijai közül.

Midrange Hunter

A Hearthstone “csecsemőkorában” egyértelműen a Hunter volt a legerősebb hős, amit jól mutat, hogy a 2014-ben nerfelt 7 lap közül 4 (!) ehhez a class-hoz tartozott. A klasszikus Midrange Hunter már ekkor is szépen menetelt a Savannah Highmane vezérletével, csak éppen néhány lap sokkal durvábban működött, mint manapság.

A legfontosabb különbség mához képest a Starving Buzzard + Unleash the Hounds kombó, amivel 4 manából úgy lehetett letakarítani az asztalt, hogy közben még durva lapelőnyt is termeltünk. A kutyuskák aztán igen hamar bedrágultak a Blizzard által, és a Buzzard is követte őket nem sokkal később.

Savjz paklija

Face Hunter

Már 2014-ben is létezett a fenti deck még agresszívabb verziója, a Face Hunter, ami a Midrange változattal ellentétben szinte egyáltalán nem foglalkozott a board kontrollálásával, az egyetlen cél a minél több direkt sebzés bevitele volt. Volt is hozzá alapanyag bőven.

Hogy mennyire durvák voltak ezek a lapok, azt kiválóan példázza, hogy Artosis lenti deckjéből mára 17 (!) lapot nerfeltek a 30-ból.

Artosis paklija

Cikksorozatunk következő részében a Mage első szárnypróbálgatásaira tekintünk majd vissza.

Korábbi részek: Druid

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva