Fortnite

Szivárgás! – Új Skinek és Emote-ok is jöttek a v4.2-vel!


iCloud - Igrici Áron - 10 hónapja Címkék: Emote, skin,

Új frissítés, új szivárgás, több új skinre és emote-ra is ráakadtak az adatbányászok.

A TwoEpicBuddies Twitter oldal megint nagyot ment, s még röptében bányászták szét a legújabb frissítést. Ahogyan az lenni szokott a v4.2-vel is érkezett egy csomag újdonság, amit ugyan előre nem szeret lelőni az Epic, azért a forrásfájlokban már megtalálhatók.

Ilyenek például a karakter kinézetek, táskák, gliderek és harvesting toolok. A bányászok a következő skineket kaparászták elő a fájlok közül:

 

Forrás: Twitter.com

UPDATE: Néhány újabb kép az új kinézetekről a jobban láthatóság kedvéért! (A képeket a TwoEpicBuddies biztosította)

Úgy tűnik, hogy a héten a vízalatti élet lesz a domináns, kapunk két búvárt és ez vízi szörnyet is. Továbbá egy afro amerikai Rambo-ra is lecsaphatunk majd és egy érdekes, űrlény-szuperhős tematikájú, aranyban pompázó kinézettel is bővíthetjük a gyűjteményünket.

A Stop táblás Harvesting Tool pedig maga a tökély, kíváncsian várjuk, hogy csomagban, vagy különálló tárgyként érkezik.

Az Emote-ok kedvelőit sem hagyja újdonság nélkül az Epic ezen a héten sem, négy eddig még nem látott új mozdulatsorral bővül majd a játék. Videó még egyikről sincs, ám az adatbányászok előszedték az Emote-ok ikonjait.

Forrás: FortniteIntel

A cikk folyamatosan frissülni fog! Ha kiderülnek a kinézetek nevei, ritkaságai, árai, valamint kapunk videót az új Emote-okról, itt mindent megtalálhattok majd. Érdemes néha vissza-vissza tekinteni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva