Counter Strike

“Hogyan lettél Pro?” – Major győztesek mesélik el a sikerhez vezető utat


Dosia a kevés játékos miatt kerülhetett a csapatba, mou és HObbit a testvére miatt lett az aki most. Seized pedig teljesen elfelejtette már a sztorit.

Rengeteg különböző történet létezik, némelyikben sok a hasonlóság. A régebb óta játszók a testvérükön vagy a legjobb baráton keresztül kezdték karrierjüket, mivel a netkávézóba így könnyebb volt csapatot találni, vagy a játékot megszerezni.

A Gambit játékosai elmesélték az ő első lépésüket a profivá válásról, korábban a neveik eredetét is elárulták:

VIDEÓ – Innen ered a Gambit játékosok nickje, Dosia tényleg mosóporról kapta a nevét

  • Seized nem nagyon emlékszik az első igazán profi csapatára, mivel többnyire ő állította össze őket. Egy mIRC-s mixből rakta össze az elsőt egy moszkvai versenyre. Talán…
  • Adrennek a Quake helyett kellett más játékot találnia, mivel a legtöbb helyen már nem számított esport játéknak. Így 2003-2004 környékén áttért a Counter Strike-ra, ahol a Quake miatt nagyon jól lőtt. Így fedezte fel a k23, akiktől megtanult minden mást. Velük viszonylag szép karriert futott be.
  • Dosia első profi együttese a tp.usports. volt. Az ő szavaival élve “nem volt túl nehéz bekerülnöm oda, mivel nem játszottak sokan a környékről”, őt is egy netkávézóból szedték össze.
  • mou a testvérét nézte játék közben, és miután kijutott WCG-re, mou álma is ez lett. Ezért a barátaival csinált egy csapatot és kész.
  • Hobbit szintén a testvérével került kapcsolatba a játékkal. A tesója egy helyi csapatban űzte a játékot, és mikor új embert kellett hívni, meghívta az öccsét. A csapatkapitány a mai napig támogatja és ellátja tanácsokkal. “Olyanok voltunk, mint egy család. Még ha átlagos player voltam, nem is voltam túl okos, de lőni általában tudtam. Ennek ellenére ők támogattak.” De az első igazán profi csapata állítása szerint a TENGRi volt. “Nehéz volt idáig eljutnom, mert állandóan feladtam” Ő abban hisz, hogy nincsenek véletlenek, és megérte a hosszú út.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva