Counter Strike

8 elfelejtett profi, akik bár jártak Majoron is, sokan azt se tudják hogy létezett ilyen játékos


Kegyetlen világ a profi CS:GO-sok élete, sztárok jönnek és mennek, aki egy kicsit is lemarad egyből elfelejtik az emberek.

A CS:GO-ban tapasztalható generációváltásnak leginkább az 1.6-os legendák isszák meg a levét. Akik már 2010 körül is versenyszerűen CS-ztek, 2018-ra már nehezen tartják a lépést. De persze a fiatalság sem garancia semmire, ott is könnyen leírhatja magát valaki, ha kikerült pár hónapra az elit közegből.

Jöjjön most 8 elfelejtett profi CS:GO játékos, akik még a Majort is megjárták, mostanra még sincsenek sehol!

1. delpan

A svéd játékos a DreamHack Winter 2013 alatt még az SK játékosa volt, majd a svéd válogatottig vitte, sőt a NiP-ben is volt beugró.

Profi rendezvényen legutóbb 2016-ban láttuk egy svéd mix tagjaként.

2. stonde

Finn AWP-s, aki hazája legjobb csapatait szinte mind végigjárta. A 3DMAX, Team ROCCAT és ENCE mind megvolt neki, 2015-ben még az ESL One: kölni Majoron is járt.

CS:GO versenyen legutóbb 2017-ben indult, a HAVU Gaming színeiben.

3. AcilioN

Bár még csak 21 éves, már több hullámvölgyet is kihordott lábon. 2014-ben kijutott egy Majorra, majd leigazolta a CPH Wolves, végül pedig az SK. Ezutál a Splyce-hoz igazolt, ami hatalmas törés volt a karrierében, de felállt belőle. Bekerült a dignitas-ba RUBINO és jkaem mellé, majd jött az újabb pofon és az oszlás.

Jelenleg az Imperial játékosa, ahol harmadjára is megpróbál felérni az elit mezőnybe.

4. peet

Egy újabb AWP-s, ezúttal Lengyelországból. Két Majoron is járt egymás után, 2015-ban a kölni és kolozsvári Majorra is lekvalizott. Előbbire az eBettle, utóbbira a Vexed tagjaként.

Újabban már csak a SEAL csapatában próbálkozik, egyszerűen elfelejtette őt a lengyel scene.

5. spaze

Ő már nem csak Majorra jutott, de legenda is lett. A 2016-os Gambit tagjaként Kölnben bejutottak ugyan a legjobb nyolcba, de a következő Majorra már nem vele mentek.

Év végén kikerült a csapatból, mostanra a HEY nevű random CIS csapat játékosa.

6. shara

Fogalmunk sincs hogy csinálta, de megcsinálta! 2015-ben tűnt fel először CS:GO eredmények között a neve, 2016-ban már Majorra jutott a FlipSid3-al. Élete második Major tornáján, szintén 2016-ban pedig már legenda is lett.

Mostanra a PLINK-TECH játékosa, úgy eltűnt a süllyesztőben, mint amikor a kölni Majoron a színpad mellé lépett:

7. kUcheR

Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a HellRaisers, az Astana Dragons és a Virtus.pro játékosa is volt, de ő az egyik közülük. Ráadásul 5 Majort is megjárt, ezek közül 3 alatt is Top8-ig jutott. 2008 óta gyűri a profi CS-t, így érthető ha mostanra megfáradt kicsit.

Jelenleg a ForZe próbálkozik, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

8. Devilwalk

Két Majoron járt, mindkettőn legenda lett, az egyiket ráadásul meg is nyerték! Bizony, a fnatic első sikercsapatában még ő játszott JW és flusha mellett. Arra azonban a többiek is hamar rájöttek, hogy ennél skillesebb társra lesz szükség hosszútávon, így Devilwalknak mennie kellett.

Egy év szünet után az USA-ban próbált szerencsét, coach-ként is dolgozott pár csapatnál, legutóbbi projektje a MAGICIANS ötöse.

+2 akik még “megérdemlik” hogy itt legyenek

Pauf és wenton bár nem jártak Majoron, rövid ideig bőven az elitben érezhették magukat. Pauf a GODSENT csapatával több DreamHack elődöntőt is megélt és súlyos milliókat kaszált. Mostanra persze már sehol sincs, 2018-ban eddig egy kvalin indult összesen. Wenton a fnatic beugrója volt kemény fél évig, ez idő alatt EPL Top4-be és ECS bronzéremig jutottak. CS:GO versenyen legutóbb 2017 áprilisában láttuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva