Fortnite

Már 3 Reddit-ötlet is bekerült a Fortnite-ba, megéri bombázni az Epic Games fejlesztőit


Tudtátok, hogy a Famas, az alma és az Orange Justice is a közösség ötlet alapján került a játékba? Megmutatjuk az eredetüket is:

Az Epic Games tudatosan szoros kapcsolatot ápol a Fornite Battle Royale közösségével, ad a véleményükre és meghallgatja őket.

Olyannyira, hogy még azt is megengedik a mezei playereknek, hogy durván beleszóljanak a játékmenetbe.

Új tárgyakat, úgy fegyvereket és új emote-ot is köszönhettünk már egy-egy felkapott, vagy kevésbé felkapott Reddit-bejegyzéseknek. Ezzel bizonyítást nyert, hogy a rengeteg upvote-ot kapó témákat pont ugyanúgy figyeli az Epic, mint a 21 upvote-os ötleteket. Korábban még egy örökös bant is feloldottak a közösség nyomására, hihetetlen mire képes a Fortnite community!

Good Guy Reddit: Jogtalanul banolta az Epic, de 15 000 upvote megmentette

Lássuk most azt a 3 dolgot a Fortnite-ban, ami egyszerű játékosok fejéből pattant ki, vagy a közösség nyomására került be.

FAMAS

A játék legújabb AR-je január 25-én pattant ki BlueStripe100 fejéből, aki meg is osztotta elképzelését a Reddittel. A válasz több száz komment és több ezer upvote lett.

Az Epic pedig a v4.2 UPDATE alatt be is tette a játékba, és nem ám agyon gyengített formában! Jelenleg a Burst Fire üzemmóddal a játék egyik legerősebb fegyvere!

ALMÁK

Az új tárgy 5% HP-t tölt rajtunk, és nincs felső korlátja. Egészen 100%-ra vihetjük magunkat ha találunk eleget belőlük. Az eredeti ötlet április 16-án került fel a Redditre, és bár alig kapott upvote-ot az Epic változtatás nélkül be is tette a játékba.

ORANGE JUSTICE

Itt picit más, de végeredményben ugyanaz a helyzet, ez is a közösségi igény miatt került be a játékra. Az emote-verseny sokadik helyezettje ugyanis a közösség szerint sokkal inkább megérdemelte volna a győzelmet, mint az Epic által választott első helyezett. Jöttek az “igazságot a narancs pólós srácnak” bejegyzések és a rengeteg mém, az Epic pedig végül engedett a nyomásnak.

Ezzel a Boogie Down Contest második helyezettje is megkapta saját emote-ját, amit szó szerint a közösség vívott ki, szembeszállva az Epic döntésével.

Ezek után van még bárkiben kérdés, hogy mennyire figyel oda az Epic Games a Redditre és a közösség igényeire?!

Ha tehát van egy jó ötletetek, ne féljetek feltölteni Redditre, vagy elküldeni az Epic-nek. Akár kap rengeteg upvote-ot akár nem, az Epic mindent lát, és minden jó ötletet megfontol. Hajrá!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva