Fortnite

Már videóanyag is van a várható v4.2-es Emote-okról!


Tegnap kiszivárogtak az új kinézetek, ma néhány Emote-ot csekkolhatunk le magunknak.

Ahogy az lenni szokott, az új frissítéssel teljesen új tartalmak, kozmetikumok is érkeztek, de ugye ezeket az Epic Games jó mélyen elrejti mindig a forrásfájlok között, hogy csak akkor legyenek elérhetők, ha majd aktiválják őket a kliens boltjában. Persze ez nem állítja meg a kíváncsi játékosokat és közösségtagokat, vannak akiknek az első dolguk, hogy előkotorják a rejtett tartalmakat minden patch után.

Az egyik legaktívabb és leggyorsabb ilyen forrás a TwoEpicBuddies Twitter oldal, ahol az új frissítések megjelenése után lényegében órákon belül kint vannak a rejtett kozmetikumok és tartalmak. A tegnapi nap folyamán nekik volt köszönhető például a v4.2-be rejtett új skinek szivárgása is.

Szivárgás! – Új Skinek és Emote-ok is jöttek a v4.2-vel!

Már a szivárgós cikkben is előre jeleztünk néhány új Emote-ot, ám akkor még csak az ikonjukat lehetett látni, nem tudhattuk, hogy effektíven mikre kell számítani játékon belül. Most egy másik Twitter felhasználó, a Fortnite Leaks hozott le néhány animációs videót, ami a legújabb Emote-okat mutatja be. Sőt, a legjobb, hogy még a tartalmak ritkaságát is a címbe fektette, így körülbelül azt is megjósolhatjuk magunknak, hogy mennyibe fognak kerülni az érkező mozdulatsorok.

 

 

 

 

 

Őszintén szólva nem vagyunk elragadtatva az új szórástól, az olcsóbb, Uncommon ritkaságú Emote-ok egyenesen felejthetőre sikerültek, míg az utolsó kettő pedig valószínűleg csak egy-egy rétegnek lesz nagy kedvence, egyik sem fog bankot robbantani.

Az utolsó, Star Power névre hallgató Emote egyébként már elérhető 800 V-Buckért a kliensen belüli Item Shopban.

Ti mit szóltok az új csomaghoz, van benne használható elem?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva