League of Legends

Szülői engedély nélkül a Riot banolhatja a felhasználód, ha 16 év alatti vagy!


Megváltoznak a LoL felhasználói feltételei, 13 év alatt egyáltalán nem játszhatunk, 16 alatt csak szülői engedéllyel.

Az Európai Unió hozott néhány olyan rendeletet, ami befolyásolja a játékok, valamint online felhasználók felhasználói feltételeit. A törvénymódosítások pedig leginkább a fiatalabb generációkat fogja érinteni. A League of Legends felhasználói követelményei például oly módon módosulnak, hogy a 16 éven aluli felhasználók csak és kizárólag szülői engedéllyel lehetnek aktívak a jövőben, máskülönben a Riot Games inaktívvá fogja tenni az adott accountot.

A rossz hírről szóló figyelmeztetést saját oldalán tette közzé a Riot.

A dolog menete a következő lesz. Minden érintett játékos kliensen belül kapni fog egy értesítőt, valamint egy útmutatót, hogy mit és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy a felhasználó aktív maradhasson. A procedúra egyébként egyáltalán nem bonyolult, egy e-mailen keresztül történik az egész.

Ahhoz, hogy ne kelljen végig szenvednünk a felül leírtakat, idősebbnek kell lennünk a kiírt átlag európai határnál, ami 16 év. A minimum életkor, amivel használhatjuk a League of Legends szolgáltatásait az 13 év, aki ennél fiatalabb, nem játszhat a LoL-lal még szülői engedéllyel sem.

A szülők egyébként NEM léphetnek be a felhasználói fiókokba, ám ha kérik módosíthatnak dolgokat benne, valamint a Riot Games bizonyos határokig információval is elláthatja őket a felhasználó szokásokat illetően. (A gyanakvóbb szülőkkel rendelkező játékosok mostantól óvatosabban játszanak hajnali 3-kor iskolaidőben…)

Ha a rendszer azt kéri szükség van szülői igazolásra, ám az nem érkezik meg a kiírt határidőn belül, a rendszer automatikusan tiltja a felhasználót és csak akkor oldja fel, ha a megadott születési dátum alapján elérte a tizenhatodik életévét az illető.

Rossz megadott e-mail esetén egyszerűen csak elég lesz újra bejelentkezni és a kliens fel fogja dobni az új e-mail cím megadásának lehetőségét.

Az új rendszer május 25-től lép érvénybe!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva