PUBG

A segítségünket kéri a PUBG Corp. az fps probléma megoldásához


A játékosokhoz fordultak a fejlesztők, annak érdekében, hogy minél gyorsabban meg tudják oldani az fps problémát.

A PUBG az utóbbi időben nem remekelt az optimalizáció terén. A fejlesztők rengeteg panaszt kaptak az fps dropok, mikrolaggok miatt. Amikor pedig már a lehető legerősebb gamer vasakon (i7 8700k+GTX 1080 Ti) is szaggat, akkor nehéz azt mondani, hogy ideje frissíteni a konfigot. A kommunikációs igazgató 2 napja megígérte , hogy még a héten fog több olyan frissítés jönni, ami visszaállítja a régi fps-ünket. Ennek ellenére a mai update-ben csak skineket és néhány bugfixet kaptunk, amitől az egész community felrobbant, hiszen már régóta elkezdték annak a bizonyos gyufának a kihúzását.

“Úgy tolják ki a ládákat, mintha nem lenne holnap” – Teljesen kiakadt a közösség a 13. Update miatt – gamer.hu

Összegyűjtöttünk 6 okot, ami miatt mindenki – jogosan – szidja a PUBG Corp.-ot. Szögezzük le (mielőtt mindenki ezzel jönne) tudjuk, hogy két teljesen más fejlesztőcsapat dolgozik a grafikai kozmetikai elemeken és az optimalizáción, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ettől függetlenül nem ők döntenek arról, hogy mi is menjen ki egy update-ben.

Ma pedig redditen arra kérték a játékosokat, hogy segítsenek nekik, mert ez a hiba összetettebb és bonyolultabb annál, mint amire számítottak“. Aki tapasztalt fps dropot és van pár perce, azokat arra kérik, hogy küldjék el a gépük részletes specifikációját az alábbi módon:

  1. Nyomj egy Windows+R -t
  2. Írd be azt, hogy “msinfo32” (idézőjelek nélkül)
  3. Bal felül Fájl> Mentés
  4. A dokumentum címe az in-game neved legyen

Majd ezt a fájlt küldjétek el a PUBG Corp.-nak ticket formájában. Itt az Issue category-nak az Others-t, majd az Etc.-t adjátok meg, a subject pedig az legyen, hogy FPS Drop. Természetesen a korábban lementett fájlt ne felejtsétek el csatolni.

Azt ígérték a fejlesztők, hogy továbbra is dolgoznak az ügyön, hogy minél hamarabb megoldhassák a problémát. Mondjuk az update-tel is jöhetett volna valami felugróablak, amivel automatizáltan elküldhettük volna, de ez már mellékes.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva