Gaming

Akciófigyelő: Ingyen csaphatunk le egy Steames űrstratégiára és egy vonatszimulátorra


Ezúttal sem maradtok ingyen játék nélkül a hétvégén, aki szeretné növelni a Steames fiókja értékét, az ne hagyja ki!

A legutóbbi hetekben jobbnál-jobb ingyenes játékokkal halmoztak el bennünket, aminek a legnagyobb része a Humble Bundle-től származott, múlthéten például már 3 ingyen játék közül választhattunk, ezúttal viszont sajnos nem ilyen jó a helyzet. hiszen ezúttal a GALACTIC CIVILIZATIONS II:ULTIMATE EDITION-t osztogatják, ami nemhogy első, de még második ránézésre is elég gyengének tűnik, pedig 20 €-ba kerül a Steamen.

Bár a játék 2006-os, a ’99-es Imperium Galactica 2 grafikája is jobb volt, szóval azoknak ajánljuk, akik szeretnék növelni a Steam fiókjuk értékét, vagy csak a +1 sor érdekli őket.

A játékot itt szerezhetitek be ingyen

A játék természetesen megmarad a továbbiakban, a játék bezsebeléséhez szükséges egy Humble Bundle account, aki pedig nem tudja, hogy hogy kell, az a korábbi cikkünkben megtalál minden szükséges információt.

Szerencsére időközben más játék is érkezett, aki szereti a szimulátorokat, az biztosan örülni fog a Trainz Simulator 2009 World Build Editionnek, ami egy eléggé rétegjáték lett, a PCGuru a következőt írta róla:

“Mit is írhatnék zárásként? A Trainz Simulator 2009 jó játék lett, illetve inkább jó termék, ami a saját bázisát biztosan ki fogja elégíteni. “

A játék megszerzéséhez mindössze regisztrálnotok kell az alábbi oldalon és feliratkozni a hírlevélre, majd pár percen belül küldik is a letöltési linkkel együtt.

Alul ne felejtsétek el bepipálni a hírlevelet!

Ez a játék is megmarad, de nem Steames, cserébe viszont nincs semmilyen DRM rajta, így internet sem kell a játék használatához.

Ezen kívül pedig ingyenes R6 hétvége lesz, aki szeretné kipróbálni a játékot egy hétvége erejéig, az most megteheti:

Ingyenes a Rainbow Six Siege, örülünk vagy sem? A “noobhent” hétvége előnyei és hátrányai

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva