Fortnite

Saját pálya a kompetitív módnak? A legújabb jelek szerint igen!


Az éppen aktuális LTM már előrejelezte, hogy lesz beépített kompetitív mód, de most úgy tűnik a téma kapott egy nagyobb fordulatot.

A hét talán legnagyobb durranása az új LTM, a Solo Showdown volt. A közösség egyből rákapott a beépített kompetitív módra, látszik, hogy szomjazták a verseny érzését a játékosok. Az Epic Games hivatalosan is bejelentette, a Solo Showdown csak egy béta tesztje a jövőben érkező beépített kompetitív módnak, az hogy az is ilyen időleges, vagy állandó mód lesz, sajnos még nem tudni.

Az viszont biztos, hogy ezzel a húzással egy lépéssel közelebb került a Fortnite ahhoz, hogy hivatalosan is esport címmé váljon. Sokan pont ezt tartották a játék legfőbb gyengeségének, hogy nincs egy rangsor, vagy kompetitív mód, ami alapján versenghetnek egymással a játékosok, így nem is lehet igazán monitorozni a teljesítményt, nincs mire sportágat építeni.

Érkezik a Solo Showdown LTM – 50,000 V-Buck a főnyeremény!

Az LTM után úgy tűnik nagyobb dolgokra készül az Epic mint azt mi elsőre gondoltuk volna. A hivatalos blogbejegyzésük végén, amiben bejelentették a Solo Showdownt, elmondták, a jövő hét folyamán egy még ennél is nagyobb kompetitív témájú bejelentést fognak megtenni. Sokak észre sem vették a nagy LTM hype miatt, ám mi nem felejtettük el, ahogyan a TwoEpicBuddies Twitter oldal sem, olyannyira, hogy egy óriási infót sikerült kibányászniuk a forrásfájlokból!

Nagyon úgy fest, hogy érkezik egy teljesen új térkép, csak és kizárólag a kompetitív (Ranked) módhoz!

 

Eddig még nem nagyon tévedett az előrejelzéseivel a felhasználó, neki(k) köszönhetjük például hétről hétre a különféle kinézetek szivárgását is, így mondhatjuk, hogy megbízható a forrás. Ha pedig így van, akkor óriási mérföldkő előtt áll a Fortnite: Battle Royale, hatalmasat szakíthat az Epic Games a jövőben, ha ez megvalósul. Lehetett már hallani korábban olyan pletykákat, hogy az Epic egy új térképet tervez elérhetővé tenni június elején, ám eddig erre semmilyen bizonyítékot nem lehetett találni, egészen mostanáig.

A júniusi start egyébként tökéletes lenne egy esetleges jövőheti bejelentés után, így a jövőhéten mindenképpen érdemes lesz figyelni az Epic blogposztjait, nagy eséllyel az eddigi legnagyobb durranást készülnek elsütni a játék történetében!

Ti milyen jellegű térképen tudnátok elképzelni a kompetitív módot?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva