Counter Strike

Major győztesek, eltiltott bundázók, szájkaratésok és egy magyar játékos – indul a DreamHack Tours


A cím akár egy Tarantino film is lehetne, de ez tényleg egy verseny beharangozó. Színes mezőny érkezik a DH következő versenyére.

Május 19-én szombaton, 12:00-kor indul útjára a DreamHack Open következő állomása, ezúttal Franciaországból. A DH Tours 8 meghívott csapattal és 100 000 dollár összdíjazással várja az indulókat.

A nézőket pedig !droppal, hiszen elindult a gamer.hu saját drop-rendszere:

Bemutatkozik a Gamer.hu saját droprendszere a közvetítések alatt, tele leszünk ASUS nyereményekkel

Az első nap hat Bo1-es meccs kerül terítékre, az első négy csoportmeccs mellett a győztesek meccsét is lejátsszák.

12:00 – Gambit vs. Torqued (itt nézheted)

Egykori Major győztesek csapnak össze, ahol természetesen Dosiáék lesznek az esélyesek. Cobblestone elvesztése érzékenyen érintette ugyan a csapatot, de egy Bo1 alatt ez nem nagyon fog látszódni. A túloldalon 3 egykori bundázás miatt banolt játékos: AZK, swag és steel ül majd a gépeknél. Mellettük Pollo és koosta, két huszonéves fiatal egészíti ki a csapatot.

13:30 – North vs. Imperial (itt nézheted)

A North csak egy hajszállal csúszott le az EPL döntőről, cserébe most a DreamHacken vigasztalódhatnak. Első nekifutásra egy becsapós ellenfél kerül valdéék útjába, az Imperial a legnagyobb meglepetéscsapat lehet a versenyen. Ott ül ugyanis a legutóbbi FPL szezon győztes EspiranTo, a Renegades-ből kivált nexa és a North-osok egykori csapattársa TENZKI. És mint tudjuk, egy random Bo1-en bármi megtörténhet.

15:00 – GODSENT vs. AGO (itt nézheted)

A svéd csapat már rég nem tartozik az elit mezőnybe, kicsit leváltott a dán Heroic mintájára és a fiatalok kinevelésére koncentrál. Ez abból is látszik, hogy a 23 éves twist a legidősebb, Brollan viszont még csak 15! Ellenfélként a lengyel bajnokságot nemrég megnyerő AGO érkezik, szintén tele fiatalokkal. Az ifjú titánok harca lesz ez!

16:30 – HellRaisers vs. EnVyUs (itt nézheted)

Az egyre erősebb HR az egyre gyengébb EnVy ellen. ScreaM-ék ugyanis szinte mindenhonnan kiestek idén, ahonnan csak ki lehet, pocsék formában játszanak. Ezzel szemben a HellRaisers még az EPL-re is kijutott volna, ha nincs a fránya vízum para. De ennek hála most itt vannak és a torna első számú esélyeseivé váltak érkezésükkel. Rögtön nyitásként nagy falatnak tűnik a hazai pályán játszó francia csapat, tuti nem fogunk unatkozni.

18:00 – A csoport győzteseinek meccse (itt nézheted)

Első ránézésre Gambit vs. AGO meccset várunk ide, azt viszont hogy ezt a Bo1-et ki nyeri, már megtippelni sem merjük.

19:30 – B csoport győzteseinek meccse (itt nézheted)

A mindig izgalmas North vs. HellRaisers találkozót elfogadnánk a nap utolsó meccsének, legutóbbi találkozásuk 19:16-os hosszabbításos tűzijáték volt.

Az izgalmas meccsek alatt végig lesz !drop is, a gamer.hu saját fejlesztésű rendszerében. A meccseket és a drop-rendszert ezen a csatornán követhetitek, jó szurkolást mindenkinek!

Bemutatkozik a Gamer.hu saját droprendszere a közvetítések alatt, tele leszünk ASUS nyereményekkel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva