League of Legends

Hatalmas in-game event a láthatáron, érkezik a Curse of the Drowned!


A Riot Games nagyon ért a játékon belüli eseményekhez, ám ez reményeink szerint a megszokottnál nagyobbat fog szólni.

Három évvel ezelőtt, a Riot Games történelmet írt azzal, hogy megölte Gangplanket.

Az eset az akkori Bilgewater: Burning Tides esemény végkimenetele volt, egy olyan eseményé, ami elhozta a mennyországot a kalózkultúra kedvelőinek. Volt itt ármánykodás, rablás, dráma. Egy hihetetlenül jól felépített, szórakoztató történettel átitatott időszak volt ez a League of Legends történetében, arról nem is beszélve, hogy a játékon belüli limitált idejű tartalmak is kiválóan sikerültek. És most, hogy érkezőben van egy újabb Bilgewater karakter, Pyke, a Riot bejelentette, nyáron érkezik a Curse of the Drowned névre keresztelt esemény a League of Legends-be.

Ugyan még nem tudunk túl sokat a valószínűleg még fejlesztés alatt álló eseményből, de az biztos, hogy az ARAM játékosok kapnak egy kis vérfrissítést imádott pályájukra. A pontos időt sem jelölte még ki a Riot Games, annyit tudunk, hogy az előző nagy Bilgewater event 2015 júliusában startolt, de ezt valószínűleg nem fogjuk kivárni, ugyanis Pyke két héten belül érkezik is a 8.11-es frissítés ciklusban. De persze bármi lehet. Az ARAM pálya felfrissítéséről annyit árult el a fejlesztőcsapat, hogy érkezik majd néhány esemény-exkluzív újítás a játékmódba, ami még a rúnákat és a megvásárolható tárgyakat is érinteni fogja. Arról nem is beszélve, hogy a freljrodi havas híd helyét a Butcher’s Bridge fogja átvenni, ami a veteránoknak biztosan hatalmas nosztalgiázás lesz.

 

Nemcsoda, hogy a Riot az új bildgewateri karakter megjelenését is meglovagolja egy játékon belüli eseménnyel, ugyanis a 2015-ös esemény az eddigi talán legsikeresebb játékon belüli event volt a League of Legends történetében. Akik akkoriban játszottak, egy életre magukba szívták az akkori játékon belüli hangulatot, mi, a játékosok is együtt éltünk a Bilgewaterben történtekkel, s még Gangplank halálát is megéreztük. A Riot Games ugyanis meghúzta a váratlant, amikor a történet szerint Miss Fortune hidegvérrel megöli Gangplanket, fogták magukat és kivették a játékból a topos karaktert. Visszatérésének így még nagyobb hatása volt, ráadásul így vezették át Gangplanket a régi formájából a reworkölt formájába. Kétségtelenül az eddigi legjobb húzása volt ez a Riot Games-nek.

Ideje tehát elővenni Graves-t, Illaoit, Twisted Fate-et és a többi bildgewateri karaktert, ugyanis biztosan nagyszabású esemény van készülőben, nyár pedig már mindjárt itt van, bármikor a nyakunkba zúdulhat a tengervíz és vele együtt a Curse of the Drowned in-game event.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva