Hearthstone

Kell a gold? Farmoljátok, amíg ilyen könnyen lehet!


Az új Tavern Brawl remek lehetőséget nyújt egy kis gyűjtögetésre!

A visszajelzések és az aktivitás alapján bátran kijelenthetjük, hogy rég volt már annyira népszerű és szórakoztató Tavern Brawl a Hearthstone-ban, mint a jelenlegi, a Top 2 ugyanis amennyire egyszerű, olyannyira sok lehetőséget nyújt a mókázásra. Van ráadásul még egy szempont, ami miatt ennyire tetszik a játékosoknak:

nagyon gyorsan le lehet pörgetni a meccseket, így kevés időt vesz el.

Ez utóbbi olyan szempont, amiről ritkán beszélünk, pedig abszolút van jelentősége, az ehhez hasonló kocsmai bunyók adják ugyanis a legjobb lehetőséget a goldfarmolásra a Hearthstone-ban.

Mint azt mindenki tudja, a Hearthstone-ban minden harmadik győzelemért 10 gold jár, ami természetesen a Tavern Brawl játékmódra is vonatkozik. Ez pedig azt jelenti, hogy ha rövid idő alatt sok meccset tudunk lejátszani, akkor nagyon gyorsan lehet gyűjtögetni az aranyat – még akkor is, ha mondjuk csak 50 százalékos győzelmi aránnyal dolgozunk, hiszen sokkal hamarabb lemennek az összecsapások, mint a “hagyományos” deckekkel.

A végtelenségig persze nem lehet farmolni, hiszen a napi limit 100 gold, ez azonban olyan mennyiség, amit bizonyára kevesen szoktak csak elérni, hiszen 30 győzelemről beszélünk. Lényeg a lényeg: ha eddig még nem pörögtél rá az új Brawlra, akkor érdemes kihasználni a hosszú hétvégét, hiszen szombaton és vasárnap még tart a kocsmai bunyó, így bőven marad még lehetőség goldot farmolni!

Hogy mik a legjobb kombinációk? A héten erről is olvashattatok már: korábbi cikkünkben a legjobban működő párosokról írtunk – érdemes ezek közül választani, hogy minél hatékonyabban menjen a goldfarmolás. Jó gyűjtögetést mindenkinek!

Top 2: íme a legjobb kombók az új Tavern Brawlra

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva