Fortnite

Shotgun és Jetpack – Ilyen lesz az új LTM, a Close Encounters!


Már egy ideje bejelentették a fejlesztők, lesznek Jetpackek a játékban. Ez egészen idáig tolódott, most végre érkezik valami!

A legújabb LTM, a Solo Showdown jelenleg teljesen a feje tetejére állította a játékot, most mindenki V-buck lázban ég, igyekszik a nagytöbbség belekerülni a régiós top 100-ba. Már maga az 50 mérkőzés is sok időbe telik, úgyhogy az igazán elhivatottak biztosan naphosszat ülnek most a képernyők előtt. A kompetitív mód béta tesztje szerencsére nem varázsolta el a fejlesztőket, tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a Limited Time Mode-ok összességében a laza kikapcsolódásért vannak, nem pedig azért, hogy befeszüljünk és mindenképpen a győzelemre törjünk.

Ezt a követező LTM is tükrözni fogja, ami a Close Encounters névre lett keresztelve. A valószínűleg hamarosan elérhető játékmódban végre előkerülnek a már hetek óta várt Jetpack-ek, valamint a fejlesztők a játékmód leírásába belecsempésztek egy apróságot, amire eddig valószínűleg senki sem számított.

 

A játékmód leírása a következőképpen hangzik:

” Közelharci küzdelem Shotgunokkal és Jetpackekkel! Ha találsz egy Jetpacket, vedd fel, majd az ugrás gomb kétszeri lenyomása után repülj vele. Tartsd lenyomva a gombot, hogy a levegőben maradj, de vigyázz, nehogy idő előtt kifogyjon a benzin! “

Az előző sorokat a játék egyik forrásfájljából bogarászta ki a TwoEpicBuddies Twitter oldal, így valószínűleg nagyon közel vagyunk a játékmód megjelenéséhez, ha már hivatalos neve és leírása is van a fájlokban.

Ami érdekes és még nem tudjuk, hogy hogyan kezeljük, a shotgunok kiemelése. Lehetséges, hogy ez csak egy meme, amit a fejlesztők azért raktak a leírásba, mert egyébként is a legtöbbet használt fegyver a játékban közelharcra a shotgun, ám az is lehet, hogy meg lesz kötve a kezünk és csak és kizárólag shotgunok és Jetpackek fognak megjelenni a pályán.

Vagy így vagy úgy, biztosan hatalmas buli lesz repülő táskákkal keringeni és osztani egymást fegyverekkel. Legyünk figyelemmel, valószínűleg hamarosan elérhető lesz a Close Encounters a kliensünkben!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva