Counter Strike

Hatalmasat égett DeadFox és a HellRaisers, a vesztesek ágán javíthatnak


Északi sikernap a DreamHack Tours csoportkörében, a GODSENT és a North jutott elsőként az elődöntőkbe.

A DreamHack Tours első napja maximális hőfokon indult, estére viszont alaposan lecsillapodtak a kedélyek. 3 kiélezett, szoros meccs után 3 sima találkozó érkezett, a fordulópontot és lendület megtörését sajnos épp a HellRaisers meccse hozta el.

Ráadásul DeadFox egész HR-es karriere leggyengébb meccsét produkálta.

Gambit vs. Torqued (22:19)

A Gambit hatalmas esélyesként ment neki a meccsnek, az egykori IBP bundabotrány miatt kitiltott swag, steel, AZK hármas viszont nem adta könnyen magát. Sőt a félidőben még 10:5-re vezettek is, végül viszont előbb döntetlenre zárkózott, majd dupla hosszabbításban nyert a 2017-ben Major győztes Gambit.

North vs. Imperial (16:14)

Az őrületes comeback kategória iskolapéldáját láthattuk a meccsen, ahol az esélytelennek gondolt Imperial egy 12:3-as félidővel kezdett. Volt azonban visszaút a dánoknak, valde 35:14-es statjának hála visszahozták és megnyerték a meccset.

GODSENT vs. AGO (16:11)

A GODSENT végig kézben tartotta a meccset, a lengyelek legjobbjainak kb egy pillanatig nem volt esélyük a meccsen. 10:5-ös félidő után 16:11-es végeredményt hoztak össze a svédek.

HellRaisers vs. EnVyUs (3:16)

Inferno a franciák egyik legjobb mapja, kicsit érthetetlen is volt, miért hagyta bent ellenük a HR. Aztán még az előnyösebb CT oldal is az EnVy-hez kerül, itt már lehetett sejteni, hogy baj lesz. De hogy ekkora? A meccse 16:3-ra bukta a HR, az egész nap legnagyobb vereségét szenvedték el DeadFoxék. A magyar játékos ráadásul negatív rekordot is állított, soha nem volt még ilyen gyenge (0.23) értékelése, mióta leigazolta a HR, 2:18-as statban zárt.

A vesztesek pihenőre vonultak, a 4 győztes csapat még lenyomta a felső ági meccseket hogy eldöntsék, melyik 2 együttes juthat be már az első nap az elődöntőkbe.

Gambit vs. GODSENT (8:16)

Az AGO elleni lendület benne maradt a svédekben, pedig a HR mérkőzése kb 40 perces volt. Ennyit pihenhettek két meccsük között, de ez inkább jót tett a fejeknek. 9:6-os félidő után 16:8-ra elkapták a Gambitet és ezzel már az elődöntőben tudhatják magukat, sima meccs volt ez is.

North vs. EnVyUs (16:8)

A dánok ismét bevállalták Dust2-t, de ezúttal nem volt szükség nagy comebackre. 12:3-ra húzták be az első félidőt, utána pedig egy kör itt, egy kör ott volt a menetrend. 16:8-al ért véget a meccs, itt sem volt kérdéses egy percig sem a győztes kiléte.

Az első 3 meccs kiélezett küzdelmet, aztán a HR találkozójától következő 3 párosítás már egyértelmű eredményeket hozott.

Vasárnapi menetrend:

  • 10:00 – Torqued vs. AGO
  • 13:00 – Imperial vs. HellRaisers
  • 16:00 – Gambit vs. Torqued/AGO győztese
  • 19:00 – EnVyUs vs. Imperial/HellRaisers győztese

Továbbra is lesz !drop, a szabályzatot itt találjátok!

Bemutatkozik a Gamer.hu saját droprendszere a közvetítések alatt, tele leszünk ASUS nyereményekkel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva