Counter Strike

A semmiből támadt fel a HellRaisers, megvannak az elődöntő párosítások


Célegyenesbe fordult a DreamHack Tours versenye, már csak négy csapat van versenybe az 50 000 dolláros fődíjért.

A második játéknap Bo3-as meccsei után kialakult a rájátszás mezőnye és az utolsó nap menetrendje. Az első napi pofozózsák HR hatalmas feltámadást villantott, a Gambit pedig érvényesítette a papírformát.

Torqued vs. AGO (0:2)

A lengyel csapat esélyt sem adott amerikai ellenfelének, 16:8 és 16:11 arányban kiejtették swaget és társait a kupából. Jól mutatja a lengyel csapat erejét, hogy phr kivételével mindenki csúcsra lőtte magát a rá bízott feladatokban.

Imperial vs. HellRaisers (0:2)

Vérfürdő, ennél jobb szót keresve se találnánk a pályán látottakra. Az Imperial két mapon 8 kört hozott, DeadFox pedig végre megtalálta jobbik formáját az első napi gyászos szereplés után.

Gambit vs. AGO (2:1)

Az első, és mint utóbb kiderült az egyetlen 3 mapos találkozó volt a nap során, ahol végre megmutatta igazi erejét a Gambit is. Csapatként, egymásért küzdve álltak fel 0:1-es map hátrányból. AdreN kivételével mindenki fel is került a dicsőségfalra, a Gambit pedig az elődöntőbe.

HellRaisers vs. EnVyUs (2:0)

Ha valaki ásított egy nagyobbat, az lehet lemaradt az egész meccsről, olyan rövid találkozó volt. A tegnapi pofozózsák HR helyett egy harapós HR érkezett a pályára és 16:6, valamint 16:2 arányban ki is ejtették a hazai csapatot. A HellRaisers ellen úgy tűnik csak 8 mapot lehetett hozni ezen a napon.

ezzel kialakult az elődöntők párosítása és az utolsó nap menetrendje, 11 órától Gambit vs. North, 14 órától pedig HellRaisers vs. GODSENT találkozókon izgulhatunk. A Döntő 18 órától várható, a folyamatos droppal és nyereményjátékkal egybekötött magyar közvetítést itt nézhetitek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva