PUBG

Fusion PUBG Magyar Kupa: szoros küzdelemben nyerte a heti döntőt a TÁPPÉNZ ESPORTS!


12 meccset játszottak le a hétvége folyamán a döntőbe jutott csapatok.

Fusion PUBG Magyar Kupa – Powered by Twitch

Két napnyi tömény izgalom, a döntőbe bejutott csapatok nem kevesebb mint tizenkétszer ugrottak ki a repülőből. Kell ennél több? Mielőtt megnéznénk a döntő végeredményét, mindenképpen fontos megismerkedni a kupa legfontosabb szabályaival.

Esport ready! 1 milliós magyar PUBG duó verseny érkezik

Módosított kör és játékbeállítások

A Fusion kupa szervezői a PUBG Corp. által megadott beállításokat használták, ez némileg eltér a sima játékban megszokottól. A leglátványosabb változtatás talán az, hogy már a repülőből lehet látni az kört, ezzel újabb taktikai faktort adva a játékosoknak. A játékbeállításokban is történtek változások, a Redzone kikapcsolásra került illetve 1.5x szorzó lett beállítva az AR fegyverekre.

A módosított körbeállítások

Helyezések

A mérkőzés végén pontokat kaptok társaddal attól függően, hogy hányadikként végeztek. Az első helyezett 250 pontot, a második 240-et, majd onnantól minden egyes helyezéssel 5 ponttal kevesebbet. Az utolsó, 40. helyezett páros így 50 pontot kap.

Killek száma

Minden egyes lelőtt ellenfél után 4 pont jár. Az összpontszámot tehát a helyezés és a lelőtt ellenfelek számáért való pontok összege adja. Ha például a harmadik helyen végez egy adott csapat és 4 ellenfelet lőttek le, akkor 235 + 16 = 251 pont jár nekik.

Út a heti döntő felé

Nem kevesebb mint 320 páros kezd neki a versenynek szombat délben. Menjünk is végig a döntőbe vezető úton ( a vastagon jelölt meccseket már élőben is követheted a rendezvény Twitch csatornáján):

  • Szombat 12:00 – 2 meccs – 320 duó csap össze nyolc ágon, áganként a legjobb 20 megy tovább
  • Szombat 14:00 – 2 meccs – Immáron 160 páros küzd meg a továbbjutó helyekért, innen is a legjobb 20 duó jut tovább
  • Szombat 16:00 – 3 meccs – Az utolsó nagyobb összecsapás a vasárnapi döntő előtt, két ágon folynak a meccsek, a legjobb 20-20 csapattal találkozhatunk vasárnap
  • Vasárnap 16:00 – 5 meccs – Az adott hét legjobb 40 párosa csap össze, nem kevesebb mint 5 pályán keresztül

A döntő

Itt már bizony tudnak lőni az emberek, nézzük is meg mind az öt meccs végjátékát!

Első meccs

 Prorix sajnos eléggé kiszolgáltatott helyzetbe került a szerencsétlen kör által. Ki is használta ezt a helyzetet az TÁPPÉNZ ESPORTS (z1koX és Sp1R1T_94) csapata, így ők húzták be az első meccset.

Második meccs

Nagyon izgalmas és kaotikus végjátéknak lehettünk szemtanúi. Folyamatos adok-kapok jellemezte a meccs végét, melynek végén a Feed The Beast (Tbi01 és Luki-PobelterFan) örülhetett, szép volt fiúk!

Harmadik meccs

A tizennégy öléssel rendelkező Avidate és a jobb pozícióból érkező vvv párosok csaptak össze egy 2v2 tűzpárbajban. A vvv (unknownmemory és WARMASHINE) csapata nyerte a harmadik meccset, ezzel át is vették az összesített első helyet a döntőn.

Negyedik meccs

Miramar, 2v1v1 szituáció, rengeteg füst. Mi kell még? Az utolsó életben maradt duó hozta a papírformát, magabiztosan nyert a Hck-Gaming ( BlackFlug és Ladovilmos ) csapata.

Ötödik meccs

Egy technikai hiba miatt az ötödik meccs kétszer lett lejátszva, természetesen a “hatodik” meccs eredménye a mérvadó.

Íme az  ötödik/hatodik meccs végjátéka, a Nedves menyétek (Chris_DA_Beast és Extazyo) csapata húzta be az első helyet:

Az összpontszám – az első heti döntő végeredménye

  1. TÁPPÉNZ ESPORTS
  2. Mókustojások
  3. Nedves menyétek

Ez csak a kezdet!

Ne feledjétek: hétfő este 19:00-tól ismét lehet jelentkezni a heti megmérettetésre, ha esetleg lemaradtál volna az első hétről, vagy csak kedved kaptál egy izgalmas kis versenysorozathoz, ne habozz!

Bővebb információért vagy a jelentkezésért keresd fel a kupa hivatalos weboldalát: Jelentkeznék!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva