Hearthstone

Ez a deck lesz a legerősebb a nerfek után StanCifka szerint


A balansz frissítés legnagyobb nyertese az Even Shaman lehet.

Már csak egy nap, és életbe lépnek a Hearthstone nerfek, május 22-én érkeznek ugyanis a legújabb lapmódosítások. Addig persze még minden úgy működik, ahogy eddig is, ám az új “érára” készülve már most mindenki azon agyal, hogy melyik deckek lehetnek igazán jók a frissítés után. A jól ismert cseh játékosnak, StanCifkának már meg is van a fő jelöltje!

StanCifka az elmúlt napokat az Even Shaman társaságában töltötte, amivel igen szépen haladt a ladderen – tegnap például 30 meccsből 20-at megnyert vele, folyamatos finomítgatások mellett. A cseh játékos egészen odáig ment, hogy kijelentette:

szerinte ez lesz a legjobb deck a nerfek után.

Ő egy, a szokásosnál erősebb elementálos vonallal képzeli el a decket: a gyakran használt Al’Akir mellé StanCifka Kalimos-t, Fire Elementalt és Grumble-t is használt a drágább kártyák közül, illetve keresésként így a Sandbinder is befért. Íme az általa használt lista:

StanCifka paklija
AAECAaoICCCZAqsG88ICws4Cq+cCp+4CzfQCC70B/gXZB/AHm8sC6uYClugC9uwClO8CnvACsPACAA==

Tudunk mutatni a deckből egy másik változatot is, melyet Sjow pörgetett a napokban – szintén eredményesen, hiszen 105 meccsből 64-et megnyert vele, és így egészen #4 Legendig jutott. Itt kicsit hangsúlyosabb elem a board elárasztása, hiszen befért a Primalfin Totem és a Knife Juggler is, ezek mellé pedig eléggé adja magát a Sea Giant is. Íme a svéd játékos listája:

Sjow paklija
AAECAaoIBiDyBasGws4Cp+4CzfQCDNMBmQL+BdkH8AexCJHBApvLApboAvbsApTvArDwAgA=

Az Even Shaman már most is nagyon szépen teljesít – nemcsak a fenti két játékosnál, hiszen mostanra már Tier 2 számokat hoz. A Warlock kisebb gyengülése mindenképpen segíteni fog rajta, hiszen a Control és Cube deckek nem igazán jó matchupok számára – ezt leszámítva Control Priest, Control Warrior és Big Spell Mage ellen van csak félnivalója, minden más ellen már most igen jók a győzelmi arányai.

Hogy tényleg ez lesz-e a legjobb deck a nerfek után, azt persze lehetetlen előre megmondani, hiszen nehéz belőni, mennyit is gyengülnek majd pontosan az érintett paklik. Az azonban nem vitás, hogy a patch utáni időszak egyik meghatározó deckje lehet majd ez az összeállítás.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva