PUBG

Hol van a múlt hétre ígért FPS javító patch? – A PUBG Corp. válaszolt


Végre kaptunk némi infót arról, hogy hogy is áll az a bizonyos fps javító patch.

Akik követték idáig is a PUBG-vel kapcsolatos híreket, azok biztosan emlékeznek a PUBG kommunikációs igazgatójának a múlt heti kijelentésére, amiben biztosított minket, hogy még a héten megérkezik a javítás. Majd pár nappal később megkaptuk a 13. Update-et, amiben szó sem volt az fps problémák javításáról, helyette annyi hiba és félretájékoztatás volt a frissítésben, amivel korábban még nem találkoztunk, nem csoda hát, hogy az egész közösség felháborodott emiatt. Majd amikor azt hittük, hogy már nem tudnak újat mutatni, a segítségünket kérték az fps probléma megoldásához, teljesen érthetetlenül, hiszen minden egyes gépen stutterrel és fps droppal találkozhatunk, maximum ezeket egyesek kevésbé érzik zavarónak.

Megígérték: A héten jön a megoldás az fps problémára (+tippek a fejlesztőktől)

A múlthétre ígért fps javító patch még mindig sehol sincs, ezért feltették a kérdést, hogy mégis mi újság van, várhatjuk-e egyáltalán a javítást? Szerencsére Riggles, a kommunikációs igazgató ismét résen volt és válaszolt a kérdésre:

“Ha amiatt aggódtatok volna, hogy elfelejtkeztünk róla – nem, nem felejtettük el.  Éppen a fejlesztőkkel dolgozom egy “fejlesztői levélen”, amiben konkrét lépések vannak, hogy mit miért teszünk a jobb teljesítmény elérése érdekében.

Megértem, hogy szenvedtek a teljesítményproblémák miatt… az én gépemen is strutterel mostanában.  Remélem nem fogtok kevésbé kedvelni amikor azt mondom, hogy dolgozunk rajta, de tényleg csináljuk. Csak egyszerűen ehhez még több időre van szükségünk.

Mellesleg a limb penetration (végtagokon áthatolás) érkezik. Találtunk egy nagyszerű, elegáns megoldást rá. Ha kész leszünk vele, akkor majd több infót is megosztunk ezzel kapcsolatban.”

A válaszban minden ott volt, látható tehát egyrészt az is, hogy bizony ez a probléma nem gépspecifikus, illetve szerencsére megnyugtattak, hogy a devek dolgoznak az ügyön. Reméljük sikerül hamarosan a végére érniük, addig is természetesen várjuk azt a bizonyos fejlesztői levelet, abból talán majd többet tudunk meg.  Shroud elszólásából pedig még mindig nem tudtunk meg többet, várjuk a jövő hónapot, reméljük shroudnak igaza lesz és tényleg visszatér majd az a rengeteg játékos, amit a PUBG Corp. elvesztett az utóbbi időben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva