Hearthstone

Emlékeztető: ma érkezik az új patch a nerfekkel


Készüljetek, mert komoly változások jönnek a mai napon.

Az elmúlt pár hét leginkább a találgatás jegyében telt a Hearthstone-ban, mindenki próbált ugyanis rájönni arra, hogy vajon melyik lapokon, mikor és hogyan fog változtatni a Blizzard. A múlt héten azonban semmissé tettek minden kérdőjelet a fejlesztők: kiderült, hogy milyen nerfekre számíthatunk, és az is, hogy mikor.

Az új patch a mai napon érkezik, várhatóan az esti órákban, és összesen hat lap változik majd.

Íme egy gyors emlékeztető a balansz frissítés tartalmát illetően.

Call to Arms

4 manáról 5-re növelik a lap költségét, így az Even Paladin deckek jelentőset gyengülnek majd. Ráadásul hiába a páratlan költség, az Odd Paladin paklik sem fogják tudni használni érdemben, hiszen ott csak 1 manás lényeket tud előrántani, így maradnak az egyéb deckek, leginkább a Murloc és az Aggro/Dude Paladin.

Possessed Lackey + Dark Pact

A Warlock “csaló kombója” egy körrel későbbre tolódik a Possessed Lackey drágulásával, emellett a gyógyulási lehetőségei is szűkülnek a class-nak a Dark Pact módosításával. Utóbbi miatt könnyen lehet, hogy népszerűbb lesz például a Shroom Brewer vagy más hasonló funkciójú lap.

Crystal Core

Gyengítik a The Cavers Below teljesítéséért járó jutalmat, 5/5 helyett most már csak 4/4-esek lesznek a Quest Rogue lényei. A control játékosok ennek biztosan örülnek, hiszen nagyon rossz matchup volt ez a deck a legtöbb ilyen pakli számára – nagy kérdés persze már az is, hogy mennyire tud metában maradni a Quest.

Spiteful Summoner

A “6-ért 16/16” mostantól már biztosan nem lesz igaz, de azért 7 manáért is teljesen korrekt lesz ilyen mennyiségű statot az asztalra pakolni – de még 12/12-t is. Egy körrel később kell innentől rettegni a Tyrantus-tól.

Naga Sea Witch

Az egyik változtatás kifejezetten a Wild módot célozza meg, hiszen mióta változtattak a lapok költségének kiszámítási metódusán, azóta a “Naga Sea Witch + sok Giant ingyen” deckek eléggé terrorizálták a játékosokat ebben a módban. Mostantól már nem indul a buli az ötödik körben.

A mai napon tehát érkezik a patch, érdemes tehát felkészülni a változásokra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva