Counter Strike

Íme, így működik élesben a megújult VACnet! – A Valve egyre durvább, a csalók már megint sírnak


A Valve ismét a csalók előtt van egy lépéssel, a cheatereket teljesen összezavarta a VACnet újítása.

A Valve végre tényleg bekeményített, legalábbis a VACnet miatt már végre ténylegesen is van félnivalójuk a cheatereknek. Korábban elég volt leárazáskor pár accountot venni és minden nap maximum ha 2 meccset mentek rajta, akkor szinte soha nem kapta el őket az OW. Ám ez megváltozott, most már több hónapnyi pihenő után az első belépéskor is simán megkapják visszamenőleg a bant, erre remek példa Dan M esete, aki 3 hónapnyi innaktivitás után kapott bant.

Bajban vannak a csalók, már meccs közben is banol a VACnet – gamer.hu

A VACnet lassan tényleg a CS:GO megmentője lesz, a Valve által fejlesztett folyamatosan tanuló Anti-cheat egyelőre megoldhatatlan rejtély a csalóknak. Kezdésként az aimmal kapcsolatos cheatekre csapott le a VACnet, majd jöhettek a wallhackkel csaló játékosok. A VACnet viszont mostanra már annyit tanult, és annyira felgyorsult, hogy akár játék közben is képes banolni!

Ebben a videóban pedig láthatjuk élesben is a VACnet működését. Silent aim és radarhack miatt a csaló meg is kapta méltó büntetését, hiába volt fizetős cheatje az illetőnek.

A videó készítője sem tartja távol magát a cheatektől, utána is nézett, hogy az utóbbi időben a banolt játékosok milyen cheateket is használtak:

Az utóbbi 48 órában a kitöltők feléhez megérkezett a ban, aminek csupán elenyésző része konkrét VAC ban, a legtöbben ugyanis game bant kaptak. Ez jelentheti azt, hogy az Overwatch rendszerét a tökélyére fejlesztették, de valószínűbb az, hogy a VACnet végre el tudja szeparálni a valódi reportokat a kamu reportoktól, így sokkal hatékonyabban működik egyrészt az Overwatch rendszere, másrészt a VAC-ot is fejlesztik folyamatosan, ezért olyan privát cheatekkel is lebuknak emberek, amely korábban nem volt jellemző. A legjobb pedig, hogy teljesen mindegy, hogy valaki fél éve csalt utoljára és folytatná amit elkezdett a szünet után, ugyanis ahogy a fenti videóban is elhangzott, mindössze 3 kör alatt már kaphatja is a bant.

A legszebb az egészben, hogy a csalóknak fogalmuk sincs, hogy mi alapján kapják a bant, így bárkit utolérhet jelenleg a Valve, mivel teljesen kiszámíthatatlan a VACnet működése egyelőre.

GG Valve, GG VACnet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva