League of Legends

Sötét, baljós Splash Artokat kaptak az új Dark Waters skinek


Vladimir és Diana beszállnak a kalózvilágba, a Riot pedig ehhez méltó Splash Artokat készített nekik.

Egy héttel a kinézetek bejelentésére, végre Splash Artokat is párosíthatunk a közelgő Bildgewater tematikába ültetett skinekhez. Diana és Vlad csatlakozik a kalózos, tengeres, fosztogatós univerzumhoz, valószínűleg Pyke-kal karöltve érkeznek majd néhány héten belül az élő szerverekre, s reményeink szerint ezzel elhozva a Curse of the Drowned eseményt is, amit a Riot Games a hétvégén jelentett be hivatalosan.

Hatalmas in-game event a láthatáron, érkezik a Curse of the Drowned!

A karakterek mainjei és azok, akik élnek halnak a kalózos témáért, már tűkön ülve várták a legújabb töltőképernyő képeket, már csak azért is, mert valljuk be, meglehetősen nagy az impulzusvásárlás faktor néhány kinézet esetében. Sokaknak elég egy jó kép és máris nyúlnak a pénztárcájukhoz, ezt valószínűleg a Riot is tudja, ugyanis megint rendesen kitettek magukért az animátorok.

Dark Waters Diana

Forrás: Riot Games

Persze mi igyekszünk teljes képet szolgáltatni, így a kinézetek in-game bemutató videóit is leközöljük, így mindenki el tudja dönteni, hogy milyen véleménnyel áll majd a közelgő kinézetekhez.

Dark Waters Vladimir

 

 

Forrás: Riot Games

Itt pedig a játékon belüli modellt tekinthetitek meg:

A Dark Waters széria egyébként egy eddig még nem látott skincsalád, így valószínűleg a jövőben érkezni fognak még tagok Diana és Vladimir mellé. Akiknek megtetszettek az új kinézetek, az a PBE szerveren már ki is próbálhatja őket, ugyanis a 8.11-es ciklus már él a tesztszerveren, s a kinézetek is elérhetők már.

Vladimir esetében ez lesz a karakter kilencedik kinézete, elsőre lehet, hogy soknak hangzik, de az utolsó skin, amit a vámpír kapott az a 2015-ös Academy kiadás volt, így azért mondhatjuk, hogy kellett már a törődés a hősnek. Ráadásul jelenleg a metának is a része, így biztosan többen játsszák most, határozottabb bevételi forrás, mint eddig.

Diana hatodik kinézete lesz a Dark Waters forma, ám nála nem volt égető egy új kinézet bejelentése, ugyanis éppen tavaly kapott egy Blood Moon verziót is.

A két kinézet, valamint a League of Legends legújabb karaktere előreláthatóan egy-két héten belül érkezni fog az élő szerverekre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva