Counter Strike

BRÉKING: Végre megvan a shox-féle új G2 lineup!


Shox visszatért és hozta magával a már sokszor emlegetett lineupot. Végül még a Major legend pozíció is megmaradt.

Kiderült végre az új G2 linuep, amire már oly régóta vártunk. Egy ideje már tudjuk, hogy NBK irányítási kvalitásai nem győzték meg a vezetőséget, ezért úgy döntöttek hogy visszahívják shox-ot a cserepadról.

Ő pedig hozhat akit csak akar! És hozott is.

Visszainvelte az elit mezőnybe Ex6TenZ-t, a zseniális IGL-t, illetve az eddig coach-ként tevékenykedő SmithZz-t is újra csatasorba állította. Mivel kennyS és shox rendkívül jó kapcsolatot ápoltak, az AWP-s pozíció is kb biztos volt. Egyetlen kérdés azonban a levegőben lógott, ki lesz az ötödik?

Az első számú szempont vélhetően a Major pozíció, vagyis a legendás státusz megőrzése volt, így NBK, apEX és bodyy jöttek csak szóba a kiválasztásnál. Mivel NBK és apEX voltak azok, akik elküldték shox-ot a csapattól, nem volt kérdés ki marad fent a rostán.

Az új G2 lineup tehát:

 

A szerepeket tekintve Ex6TenZ lesz az IGL és kennyS a main AWP-s, ez egészen biztos. SmithZz nyilatkozata szerint supportként tudja magát leginkább elképzelni, így marad az entry és a hamis support, aki ha kell támogat, de lurkerkedni és entry-zni is képes. Ez utóbbi szinte tökéletesen leírja shox stílusát, így a klasszikus entry szerep bodyy-ra hárul majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva