Counter Strike

Egyre nehezebb dolga van a cheatereknek – Már a prime-ot is alig tudják elérni a VACnet miatt


Szegény csalókat már lassan sajnálni fogjuk, annyira nehéz dolguk van az utóbbi időben.

Az utóbbi időben végre megvillantotta a foga fehérjét a Valve, hiszen bevetette a VACnetet és sikerült úgy optimalizálniuk a rendszer működését, hogy egyre több csaló vakarja a fejét. Ennek egyik oka, hogy még a cheaterek sem tudják, hogy mi alapján működik, persze terjeng pár tévhit, de jelenleg csak a Valve ismeri a VACnet működését.

Íme, így működik élesben a megújult VACnet! – A Valve egyre durvább, a csalók már megint sírnak – gamer.hu

A Valve ismét a csalók előtt van egy lépéssel, a cheatereket teljesen összezavarta a VACnet újítása. A Valve végre tényleg bekeményített, legalábbis a VACnet miatt már végre ténylegesen is van félnivalójuk a cheatereknek. Korábban elég volt leárazáskor pár accountot venni és minden nap maximum ha 2 meccset mentek rajta, akkor szinte soha nem kapta el őket az OW.

HayWee kíváncsi volt, hogy mi a helyzet mostanában a non-prime-ban. Ezt sokan csak a “CS:GO poklának” nevezik – nem hiába – hiszen ide az új játékosok kerülnek, akik közül sajnos rengeteg a korábban kitiltott csaló. A játékos így 109 meccset játszott le egy vadiúj accounttal és a szerveren található összes játékos steam fiókját elmentette, utólag pedig megnézte, hogy a 109 meccs során hányan csaltak. Az eredményen pedig maga is megdöbbent, ugyanis a 109 mérkőzésről már 71 játékos kapott bant. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 0,65 csaló jutott egy meccsre. Durva, hogy szinte majdnem minden mérkőzésen találkozunk csalóval non-prime esetén, de azért az megnyugtató, hogy ezeket már sokkal jobban szűri a VACnet, mint korábban.

Aki pedig kíváncsi a profilokra, íme:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva