Hearthstone

Két hétig még jobban megéri Kobolds & Katacombs pakkokat bontani


A nerfek miatt megnőtt a várható dust mennyisége.

Kedd este végre életbe léptek a régóta várt nerfek, ennek kapcsán pedig az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy mostantól két héten át teljes áron lehet betörni mind a hat gyengített lapot. Alapvetően érdemes is ezt megtenni – hogy miért, azt tegnapi cikkünkben már bővebben is kifejtettük.

Törni vagy nem törni? Mit érdemes csinálni a nerfelt lapokkal?

A fentiekhez érdemes hozzátenni, hogy az említett szabály nemcsak azokra a példányokra vonatkozik, amik a nerfek pillanatában a gyűjteményünkben voltak, hanem mindenre. Vagyis ha bontasz a gyengített lapokból a következő két hétben, akkor azokat is teljes áron tudod betörni.

Ilyen szempontból meglehetősen “ideálisak” a mostani változtatások, hiszen a nerfelt lapok közül négy ugyanabban a kiegészítőben jelent meg: a Call to Arms, a Spiteful Summoner, a Possessed Lackey és a Dark Pact egyaránt a Kobolds & Catacombs-ból bontható.

Ez azt jelenti, hogy viszonylag jó eséllyel lehet bontani nerfelt lapot, ami jó hír, hiszen a várható dustmennyiség emiatt nagyobb a következő két hétben, miután a normál érték többszöröséért lehet betörni a nerfelt kártyákat. (Valaki még azt is kiszámolta, hogy pakkonként 2-3 dusttal nőtt a várható érték.)

A nerfelt lapok disenchant értéke a következő két hétben

  • Call to Arms: 100 helyett 400 (golden: 400 –> 1600)
  • Spiteful Summoner: 100 helyett 400 (golden: 400 –> 1600)
  • Possessed Lackey: 20 helyett 100 (golden: 100 –> 800)
  • Dark Pact: 5 helyett 40 (golden: 50 –> 400)

Ha tehát bontogatni terveztél, de nem jutottál dűlőre annak kapcsán, hogy melyik csomagból lenne érdemes vásárolni, akkor ez egy jó érv lehet a Kobolds & Catacombs mellett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva