Fortnite

Ninja és Marshmello egy csapatban? Óriási lesz az idei E3!


Az Epic Games bejelentette, érkezik a Pro-Am, ami egy jótékonysági torna lesz az E3-on hírességekkel.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy az Epic Games 100,000,000 dollárt, vagyis körülbelül 27 milliárd forintot tesz a Fortnite: Battle Royale versenyek nyereményalapjába. Lehetett arra számítani, hogy hamarosan valami nagyszabásúval startolnak a bejelentés után, de azért erre nem sokan számítottak.

Közeleg az E3, az év talán legmonumentálisabb videojáték expója, így egyáltalán nem váratlan, hogy az Epic is bejelentkezett egy rendezvénnyel. Nem is akármilyennel, biztosan több százezer néző fogja követni a hírességekből álló duók csatáját, aminek összedíjazása 3,000,000 dollár, azaz 815 millió magyar forint lesz. A nyereményt természetesen jótékonysági célra ajánlották fel, az Epic Games tehát az első nagyobb pénzjutalmát máris a rászorulóknak adja. Nem is lehet ennél szebb kezdést elképzelni!

A dologban talán a legjobb, hogy Mi nézők sem fogunk unatkozni, ugyanis olyan neveket fog megmozgatni a rendezvény, mint Ninja, Marshmello, TSM Myth, Desiigner, Pokimane, Markiplier, Demetrious Johnson és még sokan mások, akiket a közelgő hetekben fognak bejelenteni a hivatalos Epic Games blogon. Sztárokból és Fortnite-ból tehát nem lesz hiány, a Fortnite Pro-Am hivatalos kiírásában az olvasható, hogy összesen 50 profi és 50 híresség fog egymásnak ugrani, értelem szerűen mindkét csoportból egy-egy alkot majd egy csapatot.

Lássuk az eddig beígért párosokat:

  • Ninja + Marshmello
  • Myth + Paul George
  • Pokimane + Desiigner
  • Markiplier + Joel McHale
  • Gotaga + Demetrious Johnson
Forrás: Twitter

A Fortnite Pro-Am június 12.-én, kedden lesz megtekinthető 12:30-tól.

A Fortnite legnagyobb alakjai fognak összecsapni sztárokkal karöltve, mindenképpen érdemes lesz követni a rendezvényt, nem tudjuk elképzelni, hogy ne kapjunk egy hatalmas szórakoztatás cunamit a nyakunkba. Arról nem is beszélve, hogy még tanulni is lehet majd a látottakból!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva