Counter Strike

Mimimi volt ez?! Az első tár profikat megszégyenítő volt, hatalmas 1v5 ACE


Mostantól dicséretnek számít, ha azt mondják ránk "úgy lősz a Glockkal, mint egy lány". Ezt a headshot parádét még ScreaM is megirigyelte volna.

Tegnap a a női mezőny egyik legjobbja szokásos live lövöldözést tartott streamjén, az FPL Challenger mezőnyében. A dán mimimimichaela, vagy ahogy a legtöbben ismerik “mimi” egyszer már egyetlen győzelemre volt az FPL-től, ám lecsúszott a feljutástól így maradt az FPL-C kategóriában. Ebben a szezonban kicsit sem áll jól, 218. helyen áll a 361 fős mezőnyben.

Ettől függetlenül keményen odateszi magát a fiúk társaként, ezt tökéletesen bizonyította, amikor pisztolykörben lehozta az 1v5-öt.

Ehhez kellett ám a szerencse is, ugyanis volt olyan pillanat, amikor két oldalról egyszerre hárman lőtték. Az első 20 golyó mesterien pattogott a fejekre, a második tár már kevésbé volt profi de meglett a kör. Miután ledarálta az utolsó embert, úgy futott tovább, mintha mi sem történt volna. A társai ujjongtak, tapsoltak, erre ő csak annyit mondott:

“Megb*szhatják!”

A dán hölgy mostanában nem próbálkozik a csapatozással, legutóbbi együtteséből, a Dynasty Gaming Female-ből még ősszel lépett ki, azóta csak a streameléssel törődik. Pedig a női mezőnyben kevés ellenfele lenne, ilyen körökkel.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva